Klima uređaji - Gorenje
zatvori
...
HLADNO, TOPLO, UVEK PRIJATNONOVA GENERACIJA GORENJE KLIMA UREĐAJA
1

Klima uređaji

Nova generacija Gorenje klima uređaja omogućava optimalno korisničko iskustvo, i spremna je da zauzme svoje mesto i u vašem domu. Najsavremenija tehnologija čini Gorenje klima uređaje lakim za održavanje, upotrebu i izuzetno energetski efikasnim. Izaberite između split-sistema ili prenosivih, inverterskih ili standardnih, i uživajte u svim pogodnostima koje pružaju. Obećavamo vam - uživaćete u svežem ambijentu.

Za sve modele Gorenje klima uređaja kupljenih od 01.05. do 31.08.2019., možete ostvariti posebnih 5 godina garancije uz registraciju aparata.

Karakteristike

_products/features/icon - Cold plasma generator

Cold plasma generator

Generator hladne plazme
Tehnologija koja koristi hladnu plazmu je jedinstvena tehnologija koja odbija neprijatne mirise i omogućava čiste sisteme za isporuku vazduha. Plazma značajno smanjuje štetne zagađivače u vazduhu.
_products/features/icon - Funkcija

Funkcija "Smart"

Funkcija "Smart"
U zavisnosti od temperature prostorije, klima uređaj automatski bira režim rada (grejanje, hlađenje, smanjivanje vlage, provetravanje).
_products/features/icon - Follow me

Follow me

Sobni termostat
Daljinski upravljač može preuzeti funkciju sobnog termostata. Klima uređaj tada reguliše temperaturu u zavisnosti od temperature na mestu na kome se nalazi daljinski upravljač.

Pogledajte sve karakteristike

klikni da
proširiš

Saveti i trikovi