Bojleri - Gorenje
zatvori
...

Uživajte u potpunom ugođaju i bezbednoj upotrebi tople vode

Uživajte u bezbrižnom korišćenju tople vode koje vam garantuje vrhunska tehnologija sa jednostavnim rešenjima, stvorenim za laku upotrebu. Savremeni dizajn je nadopunjen izuzetnom energetskom efikasnošću i kvalitetnim materijalima koji čuvaju životnu sredinu, sve u cilju najoptimalnijeg kvaliteta življenja. Nova generacija savremenih bojlera čini svakodnevni život jednostavnim i pretvara vreme provedeno u domu u najugodnije iskustvo.

Pogledajte naše proizvode

Zaštita od legionele

Ako temperatura vode sačuvane u bojleru, 14 dana zaredom ne dostigne 65 °C, grejač se automatski uključuje, zagreva vodu na temperaturu za čišćenje vode i tako sprečava nastanak legionele, odnosno uspešno je uništava.

Zaštita od pregrevanja

Zaštita od pregrevanja sprečava podizanje temperature vode u bojleru iznad 90°C. Bojler se isključuje i upozorava vas na previsoku temperature vode zbog nepravilnosti u radu. Isključivanjem vas i štiti da se ne bi slučajno opekli izuzetno vrućom vodom.

Saštita od suvog uključenja

Zaštita sprečava uključenje zagrevanja vode u bojleru koji prethodno nije napunjen vodom. Time se štiti unutrašnjost bojlera od pregrevanja i posledično pregorevanja grejnog elementa.

Uštedite energiju

Novu generaciju odlikuje vrhunska tehnologija, koja inovativnim rešenjima garantuje odličnu energetsku efikasnost. Nova napredna pametna elektronska kontrola pamti potrebe korisnikana i na toj osnovi optimizuje potrošnju energije. Sa funkcijom Smart ćete uštedeti do 25% električne energije.

Upravljajte jednostavno

Nova generacija novom elektronikom omogućava jednostavno i preglednoel ektronsko upravljanje aparatima. Savremena ploča za upravljanje vam prikazuje aktuelna podešavanja i stanje delovanja, koje jednostavno menjate i prilagođavate, a takođe i uključujete napredne funkcije aparata.

Upoznajte kvalitet

Zbog brojnih tehničkih prednosti i upotrebljenih ekoloških materijala, električni bojleri Gorenje su pojam vrhunskog kvaliteta. Pouzdanost aparata obezbeđujemo doslednom kontrolom kvaliteta i laboratorijskim testovima, a ekološku besprekornost usklađenošću sa strogim međunarodnim propisima.

Obezbedite sigurnost

Sigurnost upotrebe tople vode je uvek naprvom mestu. Zdrava i bezbedna boravišna sredina u vašem domu je rezultat savremene tehnologije koja spaja napredne funkcije aparata u centralnu prednost – SafeTech. Kvalitetnim materijalima i odličnom zaštitom stvaramo prijatnu boravišnu klimu za sve članove porodice.

Gde kupiti