Načini plaćanja - Gorenje
zatvori
...

Načini plaćanja

Plaćanje platnim karticama putem interneta: Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, MasterCard ili American Express, koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Molimo vas da proverite kod banke koja je karticu izdala da li vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Virmansko plaćanje: Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektronsku adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu. 


Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke):

  • Platnom karticom (važi samo za kupovinu velikih kućnih aparata)
  • Gotovinsko plaćanje
  • Čekovima gradjana (važi samo za kupovinu velikih kućnih aparata)

Plaćanje pouzećem je preporučljivo ako želite da platite robu u trenutku preuzimanja. Robu koju plaćate kod preuzimanja moguće je platiti gotovinom (bez obzira na vrednost), s tim da pri preuzimanju morate da budete lično prisutni. Robu možete platiti karticom, takođe prilikom preuzimanja. Moguće je plaćanje sledećim vrstama kartica:

  • Debitne: Dina, VISA elektron i Maestro.
  • Kreditne: American Express, VISA I Master
*Napomena: Isporuka malih kućnih aparata se vrši brzom poštom i zbog vremenskih ograničenja ili zbog teže pristupačnosti adresi isporuke (o ovome ćete biti blagovremeno informisani od strane službenika iz Prodaje), jedini način plaćanja je gotovinsko plaćanje.

Odloženo plaćanje:

Čekovima građana i to do 12 mesečnih rata bez kamate, pri čemu prva rata dospeva na naplatu odmah.

Odloženo plaćanje do 12 rata kreditnim karticama bez kamate:

  • Banka Intesa / Master Card, Visa kreditna kartica i American express kartice
  • Komercijalna banka / Master Card, Visa i Dina Card

O vremenu dostave robe obavestićemo vas telefonom.

Do potpunog plaćanja proizvoda iz određene porudžbine naručeni proizvodi ostaju vlasništvo Gorenja, iako su već bili dostavljeni kupcu. Ukoliko se kao način plaćanje odabere kreditna kartica, u slučaju neuspešne realizacije ili bilo kojeg drugog razloga, kupac je u obavezi da u roku od 5 dana od primljenog poziva odabere jedan od preostalih načina kupovine i izmiri svoju obavezu. 

Prodavac izdaje račun na trajnom mediju (papiru), što je sa garancijskim listom validan dokaz o kupovinu u slučaju reklamacije ili servisne intervencije.