Vrele letnje cene - NoFrost frižideri - Gorenje
zatvori
...

Iskoristite sjajnu ponudu i pripremite se za vrele letnje dane koji su pred nama! Od 1. juna do 31. septembra, svi koji se odluče za kupovinu NoFrost frižidera ostvariće uštedu i do 10.000 dinara

Gorenje NoFrost frižideri opremljeni su inovativnim rashadnim sistemom koji održava svežinu bez leda, zato zaboravite na otapanje i čišćenje frižidera i posvetite se stvarima koje vam najviše znače. Uz NoFrost sistem nema ni slepljivanja pakovanja u zamrzivaču, čime je omogućen slobodan protok vazduha među namirnicama.

 

Gorenje preporučuje:

Pogledajte ostale NoFrost modele sa akcijskim cenama

NO FROST. NO PROBLEMS. - Prednosti NoFrost frižidera

NEMA LEDA

Zaboravite na "frostraciju" izazvanu pojavom leda u unutrašnjosti vašeg kombinovanog frižidera. Nema više dosadnog odmrzavanja i čišćenja! A kada nema više leda - potrošnja struje, kao i računi - ostaju niski.

NEMA LEPLJENJA

Malo šta može da "isfrostrira" kao zamrznuti paketi hrane koji se uporno lepe jedni za druge. Temeljan protok hladnog vazduha omogućava da hrana ostane zamrznuta - ali ne i slepljena.

VIŠE PROSTORA

Pozdravite se sa naslagama leda koje otežavaju preglednost unutrašnjosti zamrzivača i zauzimaju dragoceni prostor. Od sada, pogled u vaš frižider će biti "bez frostracije".

VIŠE SVEŽINE

Inovativni rashladni sistem "bez frostracije" održavaju hranu svežom i punom hranljivih sastojaka duže vremena. IonAir, Multiflow 360° i DynamiCooling sistemi će štite hranu u frižideru od prebrzog kvarenja, a vaše živce od nepotrebnog trošenja :)

Pogledajte katalog akcijske ponude NoFrost frižidera

Zamrzivač pun jagoda?

Smuti od jagoda i brusnice

  • 2 kašike sušene brusnice
  • 1 šolja zamrznutih jagoda
  • 2 šolje obranog ili bademovog mleka

Opciono:

  • 2 kašičice meda
  • Led

U blender dodajte brusnicu, jagode, med, mleko i led, i blendujte dok ne dobijete tečnost ujednačene gustine.

Ukrasite listićima nane i uživajte!

Želite još ideja za voćne poslastice? Preuzmite našu elektronsku zbirku recepata!

Impresionirajte vaše goste na proslavama ove godine, sa zdravim i ukusnim smutijima i sladoledima punim zdravih sastojaka. Sve što vam treba je 5 odabranih sastojaka iz vašeg frižidera ili zamrzivača, blender, i naša nova zbirka recepata! Jednostavno popunite polja ispod i dobićete recepte u vašem dolaznom sandučetu.