Napravi svoju kombinaciju - Gorenje
zatvori
...
Napravi svoju kombinacijuUštedi 30% na jeftiniji aparatod 25.02. do 02.03.2019. »
1
Opremite vaš dom kao sa slike! Posetite vaš obližnji Gorenje Studio na nekoj od 17 lokacija širom Srbije, odaberite vašu kombinaciju iz snova, a Gorenje će vam obezbediti 30% popusta na jeftiniji aparat:

Izaberite kombinaciju

Gorenje WaveActive mašine za pranje veša su napravljene tako da prljavi deo posla završe na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive koristi napredne tehnologije za superiorne rezultate pranja:

  • Posebno dizajniran bubanj mašine sa jedinstvenim 3D rebrima omogućava najnežnije pranje
  • IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije, što omogućava optimalne rezultate pranja, bez visoke temperature ili korišćenja dodatnih hemikalija.
  • SteamTech efikasno rehidrira i razgrađuje nečistoće

Izaberite kombinaciju

Spremanje perfektne hrane nikada nije bilo lakše. Pogotovu ako imate da završite posao ili da odgajate decu.Ali Gorenje vam može pomoći.
Nova generacija ugradnih aparata nudi veliki broj ličnih asistenata koji se brinu o svim detaljima. Omogućavaju vam da kuvate brže, pripremate zdravije obroke i imate više zabave u kuhinji. Svi aparati nude inspirativnu jednostavnost korišćenja, ekološki odnos prema okolini kao i energetsku efikasnost.


Izaberite kombinaciju

Želite da iznenadite porodicu i prijatelje sa izuzetnim ručkom?

Sa Gorenje šporetima možete lako pripremiti veliki broj jela - tako ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Jednostavno upravljanje, praktične funkcije i pouzdan rad pomoćiće vam da ostvarite sve kulinarske fantazije!
* akcije se ne mogu kombinovati i popusti se ne mogu sabirati ili unovčavati * popust se ne može sabirati sa popustom uz instant greb-kartice * akcija ne važi za kupovinu putem kredita 360 *u slučaju kupovine dva, tri ili više setova kupcu pripada popust od 30% za svaki kupljeni set