Mladenci -Slavlje je uvek kada smo zajedno - Gorenje
zatvori
...
Izaberite pravi poklon za mladencePosebna ponuda Gorenje malih kućnih aparata
1

U skladu sa tradicijom, Gorenje je pripremilo akcijsku ponudu malih kućnih aparata. Iako zbog novonastale situacije nećemo moći da slavimo ovaj praznik onako kako dolikuje – posetom najbližih, biće vam drago da kada sve ovo prođe imate spreman savršen poklon za novopečene mladence! Ostanite kod kuće, i izaberite Gorenje mali kućni aparat koji će najbolje upotpuniti dom srećnih mladenaca.

Gorenje preporučuje:

Podelite priču ili savet za dugovečnu ljubav i osvojite vredne nagrade!

U susret Mladencima, na sajtu slavimozajedno.gorenje.rs, imaćete priliku da osvojite vredne Gorenje nagrade. Da biste učestvovali u nagradnom konkursu, potrebno je da podelite kratku priču/savet vaših roditelja ili bake i deke u vezi sa negovanjem braka i porodice kojim su se vodili kroz život - koji ih je, ili će uskoro dovesti do krunisanja srebrne ili zlatne svadbe. Uz te roditeljske savete kojima se do danas vodite, potrebno je poslati i retro fotografiju koja najlepše oslikava njihov brak i vašu porodicu. Nakon odabira polufinalista, naš žiri kao i vaši prijatelji, poznanici i rodbina imaju priliku da glasaju i možda baš vama donesu pobedu.

Pobednici osvajaju jedan od pet vrednih poklona: ketler K15ORABsterilizator bebi flašica ST550BYaparat za sendviče SM701GCWseckalicu S450E i štapni mikser HBX884QE

Slanje priča i fotografija traje do 11. marta a glasanje za dobitnike će biti moguće od 20. do 27. marta.

Svakog dana bračnog života bi trebalo da setiti jedno drugog, ali ćemo ovom prilikom i ovekovečili jubilarne cifre uz Gorenje aparate. Slavimo dugovečnu ljubav!

Tražite još ideja za poklon za Mladence?