G·Force usisivači promo ponuda - Gorenje
zatvori
...

Nežni prema vama, nemilosrdni prema prašini

Čistoća i higijena doma je danas značajna više nego ikada pre. Okolnosti nam diktiraju duži boravak u zatvorenom prostoru koji zahteva besprekornu čistoću.
Zahvaljujući dvostrukoj HEPA filtraciji, Gorenje G·Force usisivači daju vrhunske rezultate usisavanja i uvek čist vazduh, što će ceniti svi, a posebno oni koji pate od alergija, ili imaju malu decu i životinje... Kao i svako ko želi brzo i pametno rešenje za čist i uredan dom.

Dodatno, svi G·Force usisivači kupljeni između 01.03.2020. i 31.12.2020. se mogu registrovati, čime se garancija produžava sa dve na čak pet godina - kliknite na link ispod i saznajte kako!

Pogledajte sve G·Force modele

G·Force Lite

Za jednostavno usisavanje! Inovativna XpandZone četka sa dvostrukim X otvorom omogućava brže i efikasnije usisavanje prašine sa tepiha, tvrdih površina i parketa.

G·Force Plus

Za optimalnu učinkovitost čišćenja, G·Force Plus usisivači opremljeni su robusnom gumenom zaštitom ActiveBumper, koji štiti i nameštaj i usisivač - što znači jednu brigu manje.

G·Force Pro

Modeli iz Pro linije sa osvetljenim LED displejem uz upravljanje na dodir i pet automatskih programa, omogućavaju odabir željenog nivoa usisne snage, za različite vrste površina.

XpandZone četka

Gumirana zaštita ActiveBumper

LED ekran osetljiv na dodir

Dvostruka HEPA filtracija

Više svežeg vazduha
HEPA filter uklanja više od 99% čestica iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je veoma bitno za osobe koje pate od alergija ili astme. Dodatni HEPA filter nalazi se i na posudi za prašinu, za dodatnu efikasnost.