Neutralizator za 1 dinar - Gorenje
zatvori
...
UČINIMO BRIGU O VEŠU JEDNOSTAVNOMUz veš mašinu, neutralizator kamenca za 1 dinar !od 01.10. do 31.10.2020. »
1

Gorenje WaveActive mašine za pranje veša su dizajnirane na način da pranje veša učine jednostavnim, a tkanini pruže najnežniji tretman. Vaš veš će biti tretiran pažljivo na efikasan, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

U periodu od 1. do 31. oktobra, uz svaku WaveActive mašinu za pranje veša, samo u vašem Gorenje Studiju, za dodatnu brigu o vašoj novoj veš mašini, obezbedili smo mogućnost kupovine magnetnog neutralizatora vodenog kamenca za 1 dinar !  

Samo u Vašem Gorenje Studiju,

Specijalni magnetni sistem neutralizatora eliminiše vodeni kamenac i produžava životni vek mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova i bojlera na potpuno bezbedan i prirodan način, bez upotrebe hemijskih sredstava. Neutralizator se jednostavno montira zavrtanjem na dovod vode. Kada voda prođe kroz magnetno polje kristalizovana struktura čvrstih čestica se menja tako da molekuli vode počinju da se vezuju za njih. Pripojene čestice nose vodu sa sobom kroz cevi i čitav cevovodni sistem. Kada se nađu pod pritiskom u zatvorenom sistemu ili prostoru, ove čestice se odvajaju bez taloženja na grejaču.


Popust se ne može sabirati sa popustom uz instant greb-kartice, niti sa drugim posebnim ponudama i akcijama * akcija nije validna za kupovine od strane pravnih lica * akcija važi za kupovinu putem Gorenje 360 kredita