Poklon akcija ves masine - Gorenje
zatvori
...

Jedna. Za sve što ste vi.

Poklon akcija: od 01.03. do 30.04.2018.

Gorenje mašina za pranje veša je pouzdani partner u svakodnevnoj nezi vašeg veša. Ona razume nedostatak vremena i strpljenja za sitne detalje. Zbog toga, nudi programe koji se savršeno uklapaju u svaki ritam života, nudeći svakom korisniku željenu funkciju. Može oprati brzo; može oprati ekološki prihvatljivo. Može biti tiha; može biti pedantna i temeljna. Bez obzira na režim koji odaberete, vaš veš će uvek biti nežno i pažljivo opran. Tkanina će ostati sveža i gipka, a boje će zadržati svoje prave nijanse.

A od 1. marta do 30. aprila, dobićete na poklon parnu peglu SIH1800BT uz najpopularnije modele Gorenje veš mašina koje smo odabrali za vas:

SensoCare tehnologija

Perfekcija u pranju
SensoCare tehnologija omogućava da se svaka vrsta tkanine opere na najbolji mogući način, uz optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena, i brzine obrtanja. Ukoliko je, međutim, vašoj garderobi potrebna posebna nega, programi za pamuk i sintetička vlakna mogu da se prilagode posebnim načinima pranja i funkcijama. NormalCare bira optimalnu kombinaciju sva četiri parametra za svaku turu veša; TimeCare smanjuje trajanje pranja; AllergyCare koristi više vode i dodatna ispiranja; a EcoCare je režim pranja koji je energetski najefikasniji.
_products/features/icon - TimeCare

TimeCare

40% brže pranje
Intenzivno i brže pranje za manje uprljan veš i manje količine.
_products/features/icon - EcoCare

EcoCare

60 % ušteda energije
Vreme pranja je nešto duže, ali je smanjena potrošnja vode i energije.
_products/features/icon - AllergyCare

AllergyCare

Efikasno ispiranje
Temeljno ispiranje je mnogo efikasnije u uklanjanju ostataka deterdženata a sa njima i alergena koji lako mogu izazvati neprijatnu iritaciju na koži.