19. juli 2019. Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
Srećni praznici! Gorenje
 
 
 
 
 
 
Novi G·force usisivači
 
 

Vrhunski Gorenje G·force usisivači uz izrazito malu potrošnju energije omogućavaju visoko-efikasno čišćenje i tihi rad, ostavljajući jednu brigu manje i više vremena za uživanje.

Jednostavni za korišćenje i ergonomski oblikovani G·force usisivači, dostupni su u nekoliko linija - G·Force Lite, G·Force Plus i G·Force Pro. Nude mogućnost sakupljanja prašine u kesu ili posudu, i dostupni su u nekoliko različitih kombinacija boja, koje će odgovarati svakom ukusu. Zahvaljujući HEPA filtraciji, zagarantovani su superiorni rezultati usisavanja i čist vazduh, što će ceniti svi, a posebno oni koji pate od alergija, ili imaju malu decu i životinje... Kao i svako ko želi brzo i pametno rešenje za čist i uredan dom


 
Popusti za svakoga
 
Gorenje Studio ima ponešto za svaki ukus i kućni budžet:
 
 
A za pripremu savršene praznične trpeze i za idealan praznični poklonmali kućni aparati su na specijalnom zimskom popustu do 15.januara.
 
 
 
Ne dozvolite da vam fleke pokvare praznični užitak
 

Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša su vaš saveznik u bezbrižnom presvlačenju i po nekoliko odevnih kombinacija dnevno, jer vam svojim naprednim opcijama nude mogućnost brzog i nežnog pranja i sušenja čak i najosetljivijih tkanina.

 

Uz napredne karakteristike WaveActive mašina, prepremili smo vam i specijalne pokloneAriel 3u1 kapsule i Lenor omekšivač od 1,5L  i Finish Quantum Max Powerball 40 tableta. 
 
 
Gorenje online prodavnica
 
Uz promotivni kod možete ostvariti popuste na sve kupovine na Gorenje online prodavnici, uključujući i aparate koji su već na popustu.
 
 
 
Prijavite se za promotivni kod
 
 
Produženo praznično radno vreme
 
Za sve koji kasne sa kupovinom poklona, Gorenje Studio će do Nove Godine biti otvoren svakog dana!

28.12. (petak): 8 - 20h;
29.12. (subota): 8 - 20h;
30.12. (nedelja): 8 - 15h
31.12. (ponedeljak): 8 - 16h

Objekti Gorenje Studio će biti zatvoreni 1. i 2. januara, kao i za pravoslavni Božić, 7. januara.

3., 4. i 5. januara, kao i od 8. januara nadalje, Gorenje Studio će biti otvoren prema uobičajenom radnom vremenu.
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava