19. jul 2019 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Novi Gorenje G·force usisivači
 
 
Nežni prema vama, nemilosrdni prema prašini
 

Vrhunski Gorenje G·force usisivači uz izrazito malu potrošnju energije omogućavaju visoko-efikasno čišćenje i tihi rad, ostavljajući jednu brigu manje i više vremena za uživanje.


Jednostavni za korišćenje i ergonomski oblikovani G·force usisivači, dostupni su u nekoliko linija - G·Force Lite, G·Force Plus i G·Force Pro. Nude mogućnost sakupljanja prašine u kesu ili posudu, i dostupni su u nekoliko različitih kombinacija boja, koje će odgovarati svakom ukusu. Zahvaljujući HEPA filtraciji (uz opcionu vodenu filtraciju kod naprednijih modela), zagarantovani su superiorni rezultati usisavanja i čist vazduh, što će ceniti svi, a posebno oni koji pate od alergija, ili imaju malu decu i životinje... Kao i svako ko želi brzo i pametno rešenje za čist i uredan dom.

 
Saznajte više o G·force modelima
 
 
5 godina garancije za 5 godina bezbrižnosti
 
 
Gorenje G·force usisivači napravljeni su da traju dugo. U želji da obezbedimo bezbrižnu upotrebu Gorenje aparata, nudimo posebnih 5 godina garancije na G·force usisivače uz registraciju aparata do 31.12.2019.* Aparat možete registrovati na Gorenje portalu.


*registraciju je neophodno obaviti u roku od 3 meseca od datuma kupovine
 
 
 
 
   
 
 
Odjava
 
 
www.gorenje.rs