19. mart 2019 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Izaberite pravi poklon za mladence
 
 
Nije lako naći pravi poklon za mladence... Pravi poklon mora biti praktičan, tako da uvek bude pri ruci i da se rado koristi. Pravi poklon odlikuju savremena tehnologija i moderan dizajn, ali uz to mladencima treba darovati i deo tradicije, vrednosti prenete sa prethodnih generacija koje mogu poneti sa sobom u novi život. Zato je tu Gorenje, sa akcijskom ponudom najpopularnijih malih kućnih aparata koji će novopečenom paru priskočiti u pomoć sa poslovima u domaćinstvu, a zajednički život učiniti lakšim i ugodnijim.
 
 
Gorenje preporučuje:
 
Aparati za brigu o bebama i mališanima
 
 
Oko vaše bebe će biti puno posla. Puno radosti i puno briga. Gorenje Baby linija će vam olakšati neke od njih. Tu smo da učinimo vaš novi život sa malim klincem ili klincezom lakšim i srećnijim. Svi Gorenje Baby aparati biće od koristi jer svi imaju jednu zajedničku stvar: pružaju rezultate koje vi želite.
 
HEAD kolekcija: Za zdraviji životni stil
 
 
Moćni 2 u 1 Nutri Sport blender izvlači hranljive sastojke i vitamine za savršene voćne smutije i blendovano povrće. Kako bi vam pomogli u balansiranoj pripremi obroka, u kolekciju je uključena i elegantno dizajnirana kuhinska vaga, koju možete povezati sa mobilnom aplikacijom - HEAD by Gorenje smoothie recipes.
 
 
Život je dovoljno komplikovan. Pranje veša ne mora da bude.
 
 


Nove WaveActive mašine za pranje veša ističu se najsavremenijom tehnologijom pranja. Izdvaja ih napredna AutoWash funkcija, koja za vas automatski bira najbolji program za pranje, bez obzira na tim veša koji ste stavili. Istovremeno, inovativni WaveActive bubanj sa jedinstvenim 3D rebrima omogućavaj najnežnije pranje i koja omekšava vlakna vaše odeće.

 
Poklon uz sve WaveActive mašine za veš
 
Uz kupovinu Gorenje mašina za pranje i sušenje veša, dobijate i poklon Set za negu lepote: Fen HD 203BG + Presa za kosu HS 90BG, ili  Peglu SIH 1800BT. Poklon akcija traje od 18.03. do 30.04.2019. ili do isteka zaliha.
 
 
 
 
 
   
 
 
Odjava
 
 
www.gorenje.rs