4. mart 2019 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Nagrađujemo romantične priče!
 
 
Pošaljite nam priču o trenutku koji je obeležio vašu vezu zajedno sa vašom najlepšom fotografijom. Mi ćemo odabrati 50 najboljih koje ćemo postaviti na naš web sajt, nakon čega će svi imati priliku da glasaju i najboljima donesu pobedu i nagradu!

Posetite stranicu kampanje Slavimo Zajedno, ili Gorenje Facebook stranicu, jednostavno podelite vašu priču u komentaru, i možda ćete baš vi osvojiti jedan od 5 Gorenje malih kućnih aparata :) 
 
Podelite vašu romantičnu priču i osvojite nagrade
 
 
Gorenje preporučuje
 
Živite vaš Retro svaki dan: Retro kolekcija
 
 

Gorenje Retro kolekcija kombinuje savršeni retro dizajn, naprednu tehnologiju i neizostavne pastelne nijanse što je svrstava u kategoriju must have detalja modernog doma. Uz samo jedan od ovih neodoljivih aparata, svaka kuhinja može dobiti željeni dodir nostalgije, a vaša svakodnevnica preko potreban jednostavniji tok.

 
Čarobno jednostavno: Gorenje by Ora Ïto
 
 

Magija je moguća, sa novom kolekcijom aparata za kuhinju kreiranih od strane poznatog francuskog dizajnera Ora Ïto-a. Kreativni francuski dizajner je uvek bio poznat po pomeranju granica dizajna kako bi stvorio stvari koje se odlikuju trajnom estetikom i jednostavnošću.

 
 
 
 
   
 
 
Odjava
 
 
www.gorenje.rs