20. oktobar 2017 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
SensoCare mašine za sušenje veša iz Gorenja
Gorenje
 
 
 
 
 
 
SAVRŠENO SUŠENJE VEŠA.
 
 

Hladni i kišni dani najavljuju dolazak kraćih jesenjih i zimskih dana, koji menjaju način na koji obavljamo poslove u domu - posebno kada je reč o vešu. Ipak, veš koji se suši unutra ne samo da zauzima dragoceni prostor i zna da potraje više sati, već može izazvati i zdravstvene tegobe izazvane isparenjima ili sporama. To su samo neki od razloga zbog kojih sve više ljudi koristi mašinu za sušenje veša.


Gorenje mašine za sušenje veša sa prilagodljivom senzorskom tehnologijom čine svako vreme i doba godine pogodnim za sušenje veša. Najbolja A-klasa efikasnosti kondenzacije naših mašina za sušenje je pristupačnija nego ikada pre, a uz nju preko 90% vlage ostaje u rezervoaru mašine. Zahvaljujući tome, u vazduh vašeg doma će u godini korišćenja mašine za sušenje biti oslobođeno 55 litara vlage manje nego što je slučaj kod mašine za sušenja u B klasi kondenzacije, što znači i mnogo zdraviju sredinu za boravak vas i vaših najmilijih.


Rad integrisanog jonizatora čini veš mekanim, mirisnim, i slobodnim od alergena. Tkanina zadržava svoj oblik i elastičnost, pa veš često nećete ni morati da peglate


 
POGLEDAJTE MODELE MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA
 
POGLEDAJTE MODELE MAŠINA ZA PRANJE I SUŠENJE VEŠA
 
 
Poklon Ariel uz sve mašine za sušenje veša
 
U periodu od 17.10. do 20.11.2017. uz svaki model Gorenje mašine za sušenje, ili mašine za pranje i sušenje veša, darujemo vam Ariel prašak za pranje veša, u velikom pakovanju za 40 pranja.
 
 
SAZNAJTE VIŠE O POKLON AKCIJI
 
 
Pogledajte neke od naprednih funkcija SensoCare mašina za sušenje veša
 
 
SensorIQ
 
Pouzdano i efikasno sušenje veša.
Tehnologija pametnih senzora omogućava automatsku kontrolu procesa sušenja prema odabranom programu, vrsti veša, i željenoj suvoći. Efikasna komunikacija senzora predupređuje greške i održava najbolje moguće uslove za sušenje. Senzori takođe prate sve ostale parametre kako bi smanjili potrošnju električne energije.
 
 
A-učinak kondenzacije
 
Bez vlage u prostoriji.
Zahvaljujući efikasnoj kondenzaciji, sve kondenzacione Gorenje SensoCare mašine za sušenje rangirane su kao ,,A’’ klasa kondenzacione efikasnosti. Tokom procesa sušenja, preko 90% vlažnosti iz veša kondenzuje se i čuva u kondenzacionom rezervoaru, a samo minimalna količina se ispušta u okolinu.
 
 
SteamTech
 
Manje nabora za lakše peglanje.
Dodatni tretman sa parom na kraju odabranog programa će se pobrinuti da veš bude mnogo glatkiji. Bubanj je ispunjen parom koja ulazi u svako vlakno i omekšava veš na način da je peglanje skoro nepotrebno.
 
 
IonTech
 
Jonima protiv alergija.
Jonizator u SensoCare mašinama za sušenje veša stvara okruženje bez alergena, mirisa dima, polena, ili statičkog elektriciteta koji se može skupiti tokom sušenja. Zahvaljujući tome, veš ima bolji miris i lakši je za peglanje.
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava