6. Oktobar 2017. Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
Gorenje bojleri - Za svaki vaš savršen dan Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
Pametni bojleri
 

Gorenje bojlere odlikuje napredna tehnologija, savremen dizajn, inovativna rešenja i odlična energetska efikasnost.


Sa ponosom predstavljamo pametnu Eco Smart funkciju koja prati navike korisnika kada je reč o vremenu i količini potrošnje vode, i nakon jedne nedelje od ugradnje automatski prilagođava rad bojlera,  štedeći i do 25% električne energije. Zahvaljujući ovoj funkciji, Gorenje bojleri su usklađeni sa najvišim zahtevima evropske eko direktive o energetskoj efikasnosti uređaja za pripremu sanitarne vode.


Ostale napredne funkcije uključuju: Regulisanje višednevne odsutnosti, kada bojler radi u režimu zaštitne temperature protiv zamrzavanja; Vremensko upravljanje rada omogućava do tri različita režima delovanja, i naročito je preporučljivo kada želite da iskoristite jeftiniju noćnu struju; Dijagnostiku grešaka koja prema potrebi dozvoljava manuelno kontrolisanje rada termostata, i blagovremeno upozorava na eventualno pregrevanje ili zamrzavanje vode.

 
 
 
Poklon: Putni fen za kosu HD 122 B
 

Uz kupovinu nekog od 42 odabrana modela bojlera, dobićete na poklon putni fen za kosu HD 122 B. Ovaj fen je kompaktan i izuzetno lagan, poseduje sklopivu dršku, a zahvaljujući tome se lako odlaže i uvek je pri ruci. Dva nivoa temperature i dve brzine omogućavaju lako sređivanje frizure kod kuće ili na putu. Poklon akcija traje od 25.09.2017. do 25.10.2017., ili do isteka zaliha.

 
Pogledajte sve modele bojlera uključene u poklon akciju
 
 
Zagarantovan kvalitet
 
Svi Gorenje bojleri prolaze kroz detaljnu kontrolu kvaliteta.

Važan element u izradi je sloj specijalne toplotne izolacije koji je kod odabranih modela debljine 100 mm, što umanjuje gubitak toplote i dodatno štedi električnu energiju.


Polazna tačka za sve napredne funkcije u Gorenje bojlerima je bezbednost. Ugrađen je automatski prekidač koji sprečava rast temperature vode u bojleru preko 90 ° C. Grejač se isključuje i upozorava na previsoku temperaturu vode, dok vas štiti od slučajne (i opasne) upotrebe previše tople vode.  Istovremeno, sprečeno je uključivanje grejača u bojleru koji nije napunjen vodom, što osigurava da se ne dogodi slučajno pregrevanje ili sagorevanje grejača.

 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava