13. septembar 2017 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
Mi ga pravimo jednostavnim.
Vi ga činite savršenim.

Nova generacija Gorenje HomeMade šporeta
Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
Želite da iznenadite porodicu i prijatelje izuzetnim ručkom?

Sa novim Gorenje HomeMade šporetima možete lako pripremiti veliki broj jela, tako ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Jednostavno upravljanje, praktične funkcije i pouzdan rad pomoćiće vam da ostvarite sve kulinarske fantazije!
 
POGLEDAJTE SVE MODELE NOVIH HOMEMADE ŠPORETA
 
 
Praktičan poklon uz nove HomeMade šporete
 
U periodu od 11.09. do 11.10.2017. uz kupovinu modela nove generacije Gorenje HomeMade šporeta širine 60 cm*, u zavisnosti od izabranog modela, Gorenje vam daruje šerpu od livenog gvožđa, dvodelni pizza set sa masivnom kamenom podlogom za pečenje i inox špatulom, višenamenski keramički tiganj ili mikrofiber krpu u praktičnom pakovanju.

*poklon akcija ne uključuje HomeMade model E 6110WB
 
 
SAZNAJTE VIŠE O POKLON AKCIJI - HOMEMADE ŠPORETI
 
 
Pogledajte neke od naprednih funkcija SmartFlex sudomašina
 
 
HomeMade oblik
 
Tradicionalni, zaobljeni oblik Gorenje rerni je jedna od najvažnijih karakteristika naših šporeta. Inspirisan je tradicionalnim pećima na drva, i omogućava slobodno kretanje toplog vazduha. Pošto se na taj način hrana zagreva ravnomerno sa svih strana, uvek će biti savršeno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra.
 
 
BigSpace
 
Gorenje šporeti pružaju veću površinu za pečenje, i mogućnost korišćenja XXL plehova. Inovativna rešenja omogućavaju optimizovano trošenje struje i ravnomerno ispečenu hranu, bez obzira na količinu. Efikasno se koristi puna širina rerne dok se napredna tehnologija brine za ravnomerno pečenje na svim nivoima.
 
 
SuperSize
 
Više prostora za još veću slobodu u kuvanju! Povećani kapacitet rerne (do 70 litara) omogućava istovremeno pripremanje većih količina hrane. Optimizovana cirkulacija vazduha omogućava vazduhu da se slobodno kreće unutar rerne, a uz BigSpace veličinu rerne, u njih se lako može smestiti i velika ćurka ili svinjski but.
 
 
MultiAir tehnologija
 
Gorenje šporeti pružaju veću površinu za pečenje, i mogućnost korišćenja XXL plehova. Inovativna rešenja omogućavaju optimizovano trošenje struje i ravnomerno ispečenu hranu, bez obzira na količinu. Efikasno se koristi puna širina rerne dok se napredna tehnologija brine za to da hrana bude ravnomerno ispečena na svim nivoima.
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava