19. Juli 2017 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
 
Poput mađioničara koji stvara iluziju uz pomoć svojih trikova, i vi možete flambirati kao od šale. Sve je moguće sa novom kolekcijom aparata za kuhinju kreiranih od strane poznatog francuskog dizajnera Ora Ïto-a. Njihova jednostavnost i intuitivnost korišćenja je bez premca, uz integraciju najsavremenije tehnologije. Pogledajte sve njihove trikove!

 
ORA ÏTO BLACK LINIJA
 
ORA ÏTO WHITE LINIJA
 
Odaberite policu. Bilo koju policu.
 
 
MultiFlow 360° sistem ravnomerno raspoređuje jonizovani vazduh kroz 14 ventilacionih otvora, održavajući ravnomernu temperaturu na svakoj polici. Vazduh obogaćen negativnim jonima otklanja neprijatne mirise i oponaša prirodnu mikroklimu, čime se stvaraju idealni uslovi za svežu hranu.
 
Jednostavan plan za kuvanje u velikim posudama
 
 
Kao čarobnim štapićem - pretvorite dve odvojene zone za kuvanje u jednu uz samo jedan dodir prsta. Kuvanje u velikim šerpama, tiganjima i posudama nikada nije bilo lakše i efikasnije. Napredna indukcijska ploča pruža maksimalnu bezbednost i ekonomičnost.
 
 
Gorenje Beauty Collection - aparati za negu kose
 
 
Gorenje Beauty Collection je nova kolekcija aparata za negu kose koja obezbeđuje brzo i savršeno oblikovanje kose ujutru, tokom dana ili uveče. Aparati modernih boja su laki za upotrebu i unose živost u svakodnevnu rutinu.
 
POGLEDAJTE APARATE IZ GORENJE BEAUTY KOLEKCIJE
 
Ionic tehnologija za meku i sjajnu kosu
 
 
Dok sušite kosu, aktivni joni štite vašu kosu i zadržavaju u njoj savršeni omer vlage. Sprečavaju stvaranje statičkog elektriciteta i daju kosi sjaj.
 
Bezbednost i komfor na prvom mestu
 
 
Izaberite odgovarajuću temperaturu za vaš tip kose uz pomoć LCD ekrana! Keramičke pločice omogućavaju lako ispravljanje i štite kosu od lomljenja.
 
 
OSVEŽITE LETO UZ GORENJE FRIŽIDERE
 
 

Vreli letnji dani znaju da budu neugodni – hrana brže propada, potrošnja struje kod rashladnih uređaja se povećava, a odmrzavanje postaje učestalo.


Ovog leta, Gorenje je tu da pomogne da vam leto prođe bez ovakvih problema. Gorenje kombinovani frižideri su dizajnirani sa nizom naprednih rešenja, koja obezbeđuju svežiju hranu, manje leda, više prostora i ekonomičniji rad. Za više podataka o novim tehnologijama i odlikama Gorenje frižidera, kliknite ovde.


Uz navedene pogodnosti, za sve kupce kombinovanih frižidera RK 6191AW i RK 6191AX, pripremili smo i osvežavajući letnji poklon - paket 6 x 1,5l Next Joy voćnog napitka.


*Poklon akcija traje od 20. jula do 20. avgusta, odnosno do isteka zaliha

 
 
ŠTEDI I VREDI - Kombinovani frižider RC4180AW
 
 

Osvežite leto i sačuvajte svežinu vaših omiljenih namirnica uz kombinovani frižider RC4180AW po super ceni! Uz veliku zapreminu od 286 litara, ovaj frižider je idealan za manje kuhinje zahvaljujući kompaktnoj širini od 54cm. Pomoćiće vam i da uštedite na tekućim troškovima zahvaljujući A energetskom razredu, a ljubiteljima detalja će se svideti hromirani držač za flaše.

 
 
 
 
   
 
 
Odjava
 
 
www.gorenje.rs