15. Juni 2017 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
BEZ LEDA, BEZ BRIGE, BEZ "FROSTRACIJE"
 
 

"Frostracije" izazvane ledom u zamrzivaču, potrebom za odmrzavanjem i čišćenjem ili pokušajima da pronađemo namirnicu koju smo tražili u neprepoznatljivoj grudvi zamrznute hrane - sve ovo će uskoro biti samo daleko i ledeno sećanje. Najavljujemo kraj ovakvim "frostracijama". Vreme je da osvežimo svoj um, telo i kuhinju! Gorenje kombinovani frižideri sa NoFrost tehnologijom donose novi talas svežine zajedno sa cool izgledom i praktičnim funkcijama.

NO FROST. NO PROBLEMS.
 
UPOREDITE SVE GORENJE NOFROST KOMBINOVANE FRIŽIDERE
 
 
NEMA VIŠE LEDENIH GRUDVI U ZAMRZIVAČU
 

Provedite sunčan dan isprobavajući različite recepte za savršeni smoothie, koristeći sastojke po vašem ukusu. I to sastojke koje ste zamrzli upravo za ovakve trenutke: moćićete da dodajete jednu po jednu trešnju ili malinu u vaš blender ili smoothie maker. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, vaše trešnje neće biti slepljene u ledenu grudvu i neprepoznatljive. 

 
 
Uz usavršeni protok hladnog vazduha koji obezbeđuje NoFrost sistem, otklanja se suvišna vlaga unutar zamrzivača, što sprečava lepljenje namirnica jedne za druge. Na taj način, maline će ostati maline... po izgledu, ukusu i svežini. Isto važi i za trešnje i drugu hranu koju izvadite iz zamrzivača. Zadržaće svoj prirodni oblik, pa će vaš zamrzivač biti bolje uređen, sa više prostora za više namirnica.
 
POGLEDAJTE POKLON: SMOOTHIE MAKER BSM 600 PR II
 
 
NOVI TALAS SVEŽINE
 
 
Zajedno sa naprednim tehnologijama kao što su MultiFlow 360°, DynamiCooling IonAir, NoFrost sistem pruža efikasnu cirkulaciju jonizovanog vazduha kako bi se osigurala ujednačena temperatura u svakom ćošku Gorenje frižidera, kao i uklonila suvišna vlaga i stvaranje neprijatnih mirisa. Na taj način se dobija idealna mikroklima za namirnice u frižideru i zamrzivaču, koja će im pomoći da duže zadrže svežinu, izgled, boju i ukus. Otkrijte sve prednosti NoFrost tehnologije i osetite dugotrajnu svežinu i osvežavajući ukus.
 
ISTRAŽITE SVE KARAKTERISTIKE GORENJE FRIŽIDERA
 
 
 
 
   
 
 
Odjava
 
 
www.gorenje.rs