26. maj 2017. Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
 
Pažljivo izaberite novo mesto za parkiranje - u vašoj kuhinji!

Novi Retro "Bulli" Special Edition frižider iz Gorenja inspirisan je čuvenim Volkswagenovim T1 kombijem, simbolizujući spontanost, slobodan duh i osećaj slobode tipičan za pedesete i šezdesete godine. Dostupan u vintidž nežno plavoj ili bordo-crvenoj boji, uz prepoznatljivi VW logo i elemente u boji hroma, ovo specijalno izdanje Gorenje Retro frižidera biće neizostavni dodatak vašem domu, bez obzira na to gde odlučite da ga parkirate. 

Pored retro dizajna, novi Retro "Bulli" frižider iznutra je opremljen naprednim funkcijama i pametnom tehnologijom na inovativnoj IonGeneration platformi.
 
POGLEDAJTE NOVI RETRO BULLI FRIŽIDER
 
 
 
Kuhinja je srce doma, mesto na kome se rađaju sećanja. Kako u njoj provodimo značajnu količinu vremena, ona ne treba da bude samo mesto okupljanja i obedovanja, već i odraz našeg ličnog stila. Uređivanje kuhinje sa upadljivim izgledom ne pridodaje samo njenoj jedinstvenosti - samim tim se daje i poseban karakter čitavom domu.

Ako želite da dekor vaše kuhinje probije ustaljene granice koje postavljaju klasični i neupadljivi elementi, možete ubaciti notu retro stila! Retro enterijeri, inspirisani pedesetim i šezdesetim godinama, daju jedinstven i stilski privlačan izgled prostoriji, pa su ponovo postali moderan i veoma tražen trend u dizajnu enterijera. Pogledajte neke od saveta za lako preuređivanje vaše kuhinje u retro stilu klikom na dugme ispod.
 
REDIZAJNIRAJTE VAŠU KUHINJU
 
 
 
 
   
 
 
Odjava
 
 
www.gorenje.rs