April 2017 Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
SAVRŠENO RADE UMESTO VAS.
 
 
Nove SmartFlex mašine za pranje sudova se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama zahvaljujući širokom rasponu funkcija i unutrašnjosti koja je u potpunosti podesiva i fleksibilna.

Korpe su opremljene istaknutim pokretnim elementima i prilagodive su, kako bi raspoređivanje sudova bilo što lakše. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, kako bi rukovanje sudovima bilo što jednostavnije.
 
Poklon
 
Uz kupovinu Gorenje SmartFlex sudomašina, dobijate na poklon set Somat proizvoda - 60 Somat Gold tableta, sredstvo za ispiranje sudova od 750ml koje daje neprevaziđen sjaj, Somat Gold 5 u 1 gel za mašinsko pranje i Somat čistač mašine 3x20g. Poklon akcija traje od 30.03. do 30.04.2016. ili do isteka zaliha.
 
 
Pogledajte sve SmartFlex modele uključene u poklon akciju
 
 
SmartFlex: Napredne funkcije
 
 
16 kompleta posuđa
 
SmartFlex mašine za pranje sudova obezbeđuju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vreme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja sudova i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
 
 
TotalDry
 
Nakon završetka rada, vrata mašine za pranje sudova se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao napolje. Istovremeno u sudomašinu ulazi svež vazduh što omogućava da oprano posuđe (pogotovo plastično) bude u potpunosti osušeno. Odlično rešenje za brzo sušenje uz malu potrošnju struje.
 
 
15-minutni Speedwash
 
Možete li zamisliti da ste domaćin porodične večere i da je posuđe korišćeno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada se spremate da poslužite desert? Program za brzo pranje uz SpeedWash funkciju opraće vaše posuđe za samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kada vam je dom pun gostiju.
 
 
AutoProgramme
 
Ponekad je samo potrebno na brzinu oprati čaše, dok je nekad sudomašina puna jako prljavog posuđa preostalog od nedeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagodiće program pranja i savršeno oprati posuđe uz optimalnu potrošnju vode i struje. Nije neophodno traženje posebnog programa za staklo ili intenzivno pranje - jedan jedini automatski program prilagodiće se vašim potrebama.
 
 
 
 
   
 
Arhiva obaveštenja www.gorenje.co.rs/
 
Odjava