Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
Mladenci su poseban praznik.
Neka i vaš poklon bude takav.
Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
Nije lako naći pravi poklon za mladence... Pravi poklon mora biti praktičan, tako da uvek bude pri ruci i da se rado koristi. Pravi poklon odlikuju savremena tehnologija i moderan dizajn, ali uz to mladencima valja darovati i deo tradicije, vrednosti prenete sa prethodnih generacija koje mogu poneti sa sobom u novi život. Zato je tu Gorenje, sa akcijskom ponudom najpopularnijih malih kućnih aparata koji će novopečenom paru priskočiti u pomoć sa poslovima u domaćinstvu, a zajednički život učiniti lakšim i prijatnijim.
 
Pogledajte sve akcijske Gorenje male kućne aparate
 
 
Gorenje preporučuje:
 
Nutri Power blender BN 1000W
 
 
Blendujte najtvrđe ili najfinije namirnice, uz vrhunsku ekstrakciju hranljivih sastojaka.
 
Mikser M 605B
 
 
Pet brzina i turbo dugme garantuju lako i efikasno mućenje sastojaka za slane ili slatke poslastice.
 
Aparat za pečenje hleba BM 1200BK
 
 
Neka vas od sada svako jutro budi miris svežeg, domaćeg hleba. Dolazi uz poklon knjigu sa preko 100 recepata.
 
Seckalica S 500BK

 
 
Jednostavno pritisnite bazu aparata u za tren oka ćete iseckati povrće, voće, začinsko bilje ili orašaste plodove.
 
 
Podelite vašu sliku sa venčanja i osvojite vredne nagrade!
 
 

U susret Mladencima, na sajtu srecanbrak.rs, svi korisnici koji do 22. marta pošalju fotografiju sa svog venčanja imaće priliku da osvoje vredne nagrade koje poklanja Gorenje.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da unesete vaše podatke u predviđena polja u okviru foto-aplikacije “Srećan brak”, u aplikaciju postavite fotografiju sa vašeg venčanja i pozovete prijatelje da glasaju za vas. Fotografija sa najvećim brojem glasova, najoriginalnija fotografija, najromantičnija fotografija, fotografija sa najlepšim ambijentom i  fotografija sa najlepšim mladenačkim osmehom - biće nagrađene sa po jednim Aparatom za galete i mafine. Drugoplasirani par u svakoj od pet kategorija će kao nagradu dobiti svoj par Gorenje termos šolja za ispijanje toplih napitaka u duetu :)

Ukoliko ćete vi biti ti koji za mladence idu u goste, možda ćete želeti da pošaljete čestitku mladencima - od 15.03., na sajtu srecanbrak.rs kao i na Gorenje Fejsbuk stranici će biti dostupna aplikacija uz pomoć koje možete napraviti čestitku za mladence po vašem ukusu, i podeliti je sa njima preko Fejsbuka ili preko elektronske pošte.

Na sajtu srecanbrak.rs se takođe možete informisati, ali i zabaviti. Crtani likovi Gavra i Jeca vodiće vas slikom kroz interesantne i smešne situacije, koje su iskusili svi mladenci, predstavljene kroz kratke stripove. Na istom sajtu možete potražiti i savete za dug i harmoničan brak koje su zabeležila pera poznatih mislilaca. 

Takmičenje se završava na Mladence, 22. marta! Igrajte se sa nama, i osvojite vredne nagrade :)

 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava