Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
SENSOCARE: 
Jedna. Za sve što ste vi.
Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
Vaš život pun je različitih uloga, i svaka od njih zahteva deo vašeg vremena i truda. Važno da uvek imate pomoćnika u koga se možete pouzdati. Zbog toga iz Gorenja stižu nove SensoCare mašine za pranje veša, koje su napravljene da traju, uz posebnih 10 godina garancije na srce mašine - savremeni PowerDrive motor. Inovativna tehnologija omogućava najefikasnije pranje do sada, dok je pametni dizajn orijentisan na ugodnu i laku upotrebu.

Jednostavno i efikasno pranje - uz decenijsku dugotrajnost.
 
Pogledajte sve mašine za pranje veša sa SensoCare tehnologijom
 
 
Poklon uz svaku SensoCare mašinu za pranje veša: Magnetni neutralizator kamenca
 
 
Specijalni magnetni sistem neutralizatora sprečava taloženje vodenog kamenca i produžava životni vek mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova i bojlera, bez upotrebe hemijskih sredstava. Neutralizator se jednostavno montira zavrtanjem na dovod vode.

*Poklon akcija važi za sve SensoCare modele mašina za pranje veša, od 23.01. do 26.02.2017. ili do isteka zaliha
 
 
SensoCare
 
Gorenje mašine za pranje veša sa SensoCare tehnologijom pružaju sve što je potrebno za brigu o vašem vešu. Obezbediće da svaka vrsta tkanine bude oprana na najbolji mogući način - uvek dajući optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i broja obrtaja. Jednostavno savršeno pranje uz minimum truda. Pogledajte samo neke od funkcija Gorenje mašina za pranje veša sa SensoCare tehnologijom:
 
 
TimeCare - Štedi vreme
 
40% brže pranje

Intenzivno i brže pranje za manje uprljan veš i manje količine.
 
 
AllergyCare - Čuva zdravlje
 
Efikasno ispiranje

Uklanjana ostatke deterdženta, a uz to i alergena koji mogu izazvati neprijatnu iritaciju na koži.
 
Pogledajte sve karakteristike SensoCare mašina za pranje veša
 
 
Posebnih 10 godina garancije na Inverter PowerDrive motor
 
 
Gorenje SensoCare mašine za pranje veša su napravljene da budu dugotrajne. Pored standardnih 5 godina garancije, posebnu garanciju od 10 godina na Inverter PowerDrive motor možete ostvariti registracijom kupljenog aparata koji poseduje ovakav motor na stranici za registraciju.

Zahvaljujući savremenom dizajnu bez četkica, modeli sa Inverter PowerDrive motorom postižu bolje rezultate pranja, energetsku efikasnost, tihi rad, kao i duži životni vek motora i aparata. 
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava