Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
Nove SmartFlex sudomašine iz Gorenja: Savršeno rade umesto vas. Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
SmartFlex sudomašine inspirisane su brzim tempom savremenog života i vremenom koje bismo radije proveli sa svojim bližnjima, deleći prijatne trenutke. Nove sudomašine iz Gorenja potpuno su prilagođene svakoj vašoj potrebi, sa obiljem praktičnih funkcija, i uz potpuno podesivu unutrašnjost za sudove različitih veličina, oblika i osetljivosti. Brojne mogućnosti koje pružaju štede vaše dragoceno vreme, pojednostavljuju vaš život i omogućavaju uživanje u mnogo važnijim stvarima – od pranja posuđa.
 
 
Poklon
 
 
Uz svaku kupovinu bilo kog modela Gorenje sudomašina, dobijate na poklon set Somat proizvoda - pakovanje od 66 tableta za mašinsko pranje, sredstvo za ispiranje sudova koje daje neprevaziđen sjaj i sredstvo za čisćenje kamenca. Poklon akcija traje od 16.11. do 13.12.2016. ili do isteka zaliha.
 
POGLEDAJTE MODELE GORENJE SUDOMAŠINA
 
 
Pogledajte neke od naprednih funkcija SmartFlex sudomašina
 
 
16 kompleta posuđa
 
SmartFlex mašine za pranje sudova obezbeđuju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje do 16 kompleta posuđa u isto vreme. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja sudova i pribora, upotreba je jednostavna, a rezultati savršeni.
 
 
TotalDry
 
Nakon završetka rada, vrata mašine za pranje sudova se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao napolje. Istovremeno u sudomašinu ulazi svež vazduh što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rešenje za brzo sušenje uz malu potrošnju struje.
 
 
15-minutni Speedwash
 
Možete li zamisliti da ste domaćin porodične večere i da je posuđe korišćeno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada se spremate da poslužite desert? Program za brzo pranje uz SpeedWash funkciju opraće vaše posuđe za samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kada vam je dom pun gostiju.
 
 
AutoProgramme
 
Ponekad je samo potrebno na brzinu oprati čaše, dok je nekad sudomašina puna jako prljavog posuđa preostalog od nedeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagodiće program pranja i savršeno oprati posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Nije neophodno traženje posebnog program za staklo ili intenzivno pranje - jedan jedini automatski program prilagodiće se vašim potrebama.
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava