Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
OVE ZIME NEMA ZIME: GORENJE MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
 

Dolazak jeseni i nižih temperatura, znak je da sušenje veša treba premestiti u toplinu doma. Ipak, veš koji se suši unutra ne samo da zauzima dragoceni prostor i zna da potraje više sati, već može izazvati i zdravstvene tegobe uzrokovane isparenjima u zatvorenom prostoru. To su samo neki od razloga zbog kojih sve veći broj ljudi koristi mašinu za sušenje veša.


Gorenje mašine za sušenje veša sa prilagodljivom senzorskom tehnologijom čine svako vreme i doba godine pogodnim za sušenje veša. Rad integrisanog jonizatora učiniće veš mekanim, mirisnim, i slobodnim od alergena. Tkanina će zadržati svoj oblik i elastičnost, pa veš često nećete ni morati da peglate. 


TwinAir tehnologija dvosmernog sistema dovoda toplog vazduha obezbeđuje ravnomerno sušenje, bez međusobnog uplitanja tkanina, dok toplotna pumpa štedi energiju i vaš kućni budžet. Savršenstvo sušenja upotpuniće poklon peškir, koji Gorenje daruje svima koji se do 6. novembra opredele za bilo koji od modela mašina za sušenje veša.

 
 
Neke od od funkcija koje čine Gorenje mašine za sušenje veša najboljim izborom za za lako i brzo sušenje možete videti ispod, ili klikom ovde.
 
 
SensoCare tehnologija osigurava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija temperature, pare, vremena sušenja, i okretaja bubnja pružaju uslove za sušenje kao skrojene za vaš veš. Dok NormalCare pruža unapređene programe sušenja za sve tipove veša, GentleCare će vam obezbediti nežniju sušenje za osetljiviji veš.
 
 
Sve mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom su izuzetno energetski efikasne. Najbolji modeli rangirani su u energetski razred A+++, što znači da troše do 50% manje električne energije u odnosu na aparate iz A energetskog razreda. Takođe, sušenje je mnogo nežnije u odnosu na uobičajene mašine za sušenje.
 
 
Pogledajte sve modele Gorenje mašina za sušenje veša
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs