Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 

GORENJE VEŠ MAŠINE: PO MERI SVAKOG KUPATILA I SVAKOG BUDŽETA

Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa novom školskom godinom ne dolaze samo domaći zadaci i ocene, već i veće količine prljavog veša i sportske opreme. Kreativne aktivnosti sa decom obično se završe kreativno oslikanom garderobom, ali ako imate pravog pomoćnika pri ruci, pranje veša postaće jednostavno zadovoljstvo. Gorenje veš mašine odlikuje savremena tehnologija, pristupačna cena i dimenzije koje će se lako uklopiti u svačije kupatilo, i zato će vam olakšati svakodnevnu brigu o vešu i omogućiti da provedete više vremena sa onima koje volite.


Zahvaljujući slim i regularnim dimenzijama, odabrane mašine će se lako uklopiti u svako kupatilo - kao i u svaki budžet. Među Gorenje mašinama za pranje veša možete pronaći i one sa visokim energetskim razredom A+++, koje omogućavaju 30% nižu potrošnju u odnosu na A energetski razred, čime ćete dodatno uštedeti kućni budžet.  Istovremeno, možete biti bez brige dok perete jer petogodišnja garancija pruža sigurnost na duži vremenski period.

 
 
Poklon Ariel tečni deterdžent 2.6 l
 
 

Uz kupovinu svakog akcijskog modela mašina za pranje veša, dobićete na poklon Ariel tečni deterdžent za 40 pranja.


Poklon akcija traje od 19.09.2016. do 19.10.2016., ili do isteka zaliha.

 
 
Napredna tehnologija
 

Zahvaljujući SensoCare tehnologiji, ove mašine će se pobrinuti da svaka vrsta tkanine bude oprana uz optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena, i brzine obrtaja. Centrifuga od 1.000 ili 1.200 obrtaja u minuti pruža odlične rezultate pranja i ceđenja veša, a pomoću LED ekrana ćete lako namestiti odloženi start pranja, što će vam omogućiti da iskoristite jeftiniju struju bez da morate da pazite na sat.


Među različitim funkcijama i programima pranja, lako ćete pronaći onaj koji najbolje odgovara vešu koji perete, bilo da su u pitanju pamučni, sintetički ili osetljivi materijali. NormalCare bira optimalnu kombinaciju svih parametara za svako punjenje veša; TimeCare je pogodan za brže pranje za manje količine i manje prljav veš; AllergyCare koristi više vode i dodatno ispiranje u ciklusu; a EcoCare je energetski najefikasniji način pranja.


Srce naprednih modela Gorenje mašina za pranje veša je inverterski PowerDrive motor, čiji savremeni dizajn bez četkica produžava životni vek aparata. Uz to, rad novog motora je efikasniji, što za rezultat ima bolje pranje, veću uštedu električne energije, kao i primetno tiši rad.


Ove i druge mogućnosti Gorenje mašina za pranje veša, kao i akcijske cene odabranih modela, možete pogledati klikom na dugme ispod!

 
Odličnih pet Gorenje veš mašina
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava