14. Septembar 2016. Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču.
 
 
 
 
Nova generacija Gorenje bojlera - stvorena za vaše potrebe Gorenje
 
 
 
 
 
 
 
Pametni bojleri
 

Gorenje bojlere odlikuje napredna tehnologija, savremen dizajn, inovativna rešenja i odlična energetska efikasnost.


Sa ponosom predstavljamo pametnu Eco Smart funkciju koja prati navike korisnika kada je reč o vremenu i količini potrošnje vode, i nakon jedne nedelje od ugradnje automatski prilagođava rad bojlera,  štedeći i do 25% električne energije. Zahvaljujući ovoj funkciji, Gorenje bojleri su usklađeni sa najvišim zahtevima evropske eko direktive o energetskoj efikasnosti uređaja za pripremu sanitarne vode.


Ostale napredne funkcije uključuju: Regulisanje višednevne odsutnosti, kada bojler radi u režimu zaštitne temperature protiv zamrzavanja; Vremensko upravljanje rada omogućava do tri različita režima delovanja, i naročito je preporučljivo kada želite da iskoristite jeftiniju noćnu struju; Dijagnostiku grešaka koja prema potrebi dozvoljava manuelno kontrolisanje rada termostata, i blagovremeno upozorava na eventualno pregrevanje ili zamrzavanje vode.

 
 
 
Poklon: Ketler K 17 W II
 

Uz kupovinu svakog akcijskog modela bojlera, dobićete na poklon ketler K 17 W IIsa ugrađenim Strix električnim elementom koji važi za najkvalitetniji na svetu.

Poklon akcija traje od 12.09.2016. do 31.10.2016., ili do isteka zaliha.

 
 
Zagarantovan kvalitet
 
Svi Gorenje bojleri prolaze kroz detaljnu kontrolu kvaliteta.

Važan element u izradi je sloj specijalne toplotne izolacije koji je kod odabranih modela debljine 100 mm, što umanjuje gubitak toplote i dodatno štedi električnu energiju.

 
Pogledajte sve modele bojlera uključene u poklon akciju
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.rs
 
Odjava