Simplicity
Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču. Gorenje
SAVRŠEN DIZAJN UZ SUPER CENU : JEDNOSTAVNO, GORENJE SIMPLICITY
Aparati iz Gorenje Simplicity kolekcije na jedinstven način kombinuju elegantan dizajn koji se lako uklapa u svaki dom i zapanjujuću jednostavnost korišćenja.
Glavno obeležje Gorenje Simplicity aparata je - jednostavnost. Najpotrebnije komande za korišćenje su intuitivne i lako dostupne - preko jednog dugmeta. Napredni aparati pamte vaše odabire programa i predlažu ih prilikom sledeće upotrebe. Samo treba da pritisnete dugme i potvrdite. 
Linije Simplicity aparata su diskretne ali samouverene. Njihov dizajn se prepoznaje po solidnim materijalima, pravilnim linijama i zgodnim ergonomskim rešenjima. Aparati su dostupni u crnoj ili beloj boji, što ih čini pogodnim za svaku kuhinju i stil života. Uz pristupačnu cenu, ova dizajnerska linija aparata je poznata i po efikasnom radu koji štedi električnu energiju, i time olakšava plaćanje tekućih računa. 

U periodu od 15. do 30. jula, potražite Gorenje Simplicity aparate kod vašeg prodavca bele tehnike po akcijskim cenama.
Više podataka o Simplicity aparatima možete pronaći ovde, ili klikom na kategorije aparata ispod.
Kombinovani frižideri
Frižider koji sam uči koristi inteligentni AdaptCool sistem kako bi prepoznao u kom vremenskom intervalu najčešće otvarate vrata. Automatski podešava parametre u skladu sa vašim navikama, omogućavajući da hrana duže ostane sveža i sočna.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Ugradne rerne
Ugradne rerne koriste AdaptBake tehnologiju kako bi zapamtile najčešća odabrana podešavanja i predložile ih za naredni put, tako da ne morate da ih ponavljate. Vrhunski dizajn harmonično uklapa rernu sa ostalim Simplicity aparatima.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Ugradne ploče
Moć indukcije u Simplicity pločama pojačana je odličnom SuperBoost funkcijom, za još bržu i efikasniju pripremu. Moguće je podešavanje vremena pripreme za svaku zonu pojednačno.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Kuhinjski aspiratori
Zaboravite na isključivanje i uključivanje kuhinjskog aspiratora: AdaptAir automatski prepoznaje kada vazduh nije čist i prilagođava snagu aspiratora. Halogeno osvetljenje dodatno olakšava kuvanje.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Mašine za pranje sudova
Poseduje funkciju odlaganja početka pranja, dok je energetska efikasnost pranja visoka. Vrata ističu estetsku vrednost Simplicity kolekcije.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Mikrotalasne rerne
Pored značajne zapremine, prednosti ove rerne uključuju i prethodno podešene programe za različite vrste hrane i načine pripreme. Dostupne su u beloj ili crnoj boji.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Mašine za pranje veša
Moguće je podešavanje pojedinosti za svaki program pranja, poput brzine centrifuge i nivoa vode. AdaptWash pamti vaš za naredni put. A+++ energetski razred štedi do 60% električne energije u odnosu na druge mašine za pranje veša.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Mašine za sušenje veša
Simplicity mašina za sušenje veša pamti vaše odabire za svaki od programa sušenja, tako da ne morate da ih ponavljate sledeći put. Čini idealan par za mašinom sa pranje veša iz Gorenje Simplicity kolekcije.
Akcijske cene Simplicity aparata »
Odjava www.gorenje.rs FacebookInstagramYouTube