Frost less
Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču. Gorenje
RASHLADITE LETO GORENJE FRIŽIDERIMA
Izaberite najbolje: Gorenje kombinovani frižideri su dizajnirani sa inteligentnim rešenjima tako da odgovaraju svim potrebama savremene svakodnevice.

Vreli letnji dani znaju da budu neugodni za neka domaćinstva – hrana brže propada, potrošnja struje kod rashladnih uređaja se povećava, a odmrzavanje postaje učestalo.

Ovog leta, Gorenje je tu da pomogne da vam leto prođe bez ovakvih problema. Gorenje kombinovani frižideri su dizajnirani sa nizom naprednih rešenja, koja obezbeđuju svežiju hranu, manje leda, više prostora i ekonomičniji rad aparata. Za više podataka o novim tehnologijama i odlikama Gorenje frižidera, kliknite ovde.

Poklon

Uz navedene pogodnosti, za sve kupce RK i RC modela frižidera, pripremili smo i osvežavajući letnji poklon - Gorenje rashladnu torbu i paket piva 4x0.5l.

Poklon akcija se odnosi na RK i RC modele frižidera u periodu od 8. do 31. jula, odnosno do isteka zaliha


MultiFlow 360°
Intenzivni sistem ventilacije MultiFlow 360 ° aktivno prilagođava protok vazduha, vlažnost i temperaturu unutar frižidera, stvarajući idealno okruženje za svežu hranu. Uz pomoć 14 ventilacionih otvora, ista temperatura se održava na svakoj polici, tako da ne postoji opasnost od smrzavanja hrane u frižideru. Ujednačena temperatura na svakoj polici je važna da bi se sprečilo isušivanje hrane i održao njen kvalitet. Ovaj napredni regulatorni sistem frižidera pročišćava vazduh i štedi električnu energiju.
AdaptTech
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru, bez obzira na učestalost otvaranja vrata. Kada su vrata otvorena, temperatura se ubrzano podiže, i hrana je izložena "termalnom šoku" koji izaziva brže propadanje hrane. Frižider konstantno analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga, sistem unapred "zna" kada će se otvarati vrata frižidera, pa će pre nego što se to desi automatski smanjiti temperaturu za 1 do  2 °C, kako bi temperatura u unutrašnjosti bila konstantnija, a hrana što duže sveža i puna hranljivih sastojaka.
FrostLess
Tehnologija koja smanjuje stvaranje leda i ručno otapanje do 50%. Osim što ćete imati manje posla sa otapanjem frižidera, sa FrostLess tehnologijom ćete uštedeti i na tekućim troškovima. zahvaljujući manjoj potrošnji električne energije.
DynamiCooling
Unapređeni ventilacioni sistem funkcioniše po principu dinamičkog hlađenja, održavajući ravnomernu temperaturu unutar frižidera. U kombinaciji sa IonAir tehnologijom, stvara prirodnu mikroklimu u frižideru i uništava do 95% bakterija i neprijatnih mirisa.
Izaberite svoj Gorenje kombinovani frižider!
Odjava www.gorenje.rs FacebookTwitterwww.youtube.com/channel/UCGf7tRja0rM3boWPUpnrQKg