NO FROST. NO PROBLEMS.
Ako se poruka ne prikaže, otvorite u pretraživaču. Gorenje
SVEŽE NAMIRNICE BEZ LEDA UZ NO FROST FRIŽIDERE
Izaberite najbolje: Gorenje kombinovani frižideri sa NoFrost tehnologijom su dizajnirani sa inteligentnim rešenjima tako da odgovaraju svim potrebama savremene svakodnevice.
Gorenje NoFrost tehnologija sprečava stvaranje leda u zamrzivaču, dok posude sa zamznutom hranom čini čistim i urednim. Hrana je ukusna i zdrava, a unutrašnjist zamrzivača idealno iskorišćena. Kako nema potrebe za odmrzavanjem i čišćenjem, ostaje vam više vremena koje možete provesti sa vašim bližnjima.
Poklon toster T 900 B

Uz kupovinu svakog modela kombinovanog frižidera sa NoFrost tehnologijom, dobićete na poklon ekskluzivni toster T900B!
BEZ LEDA
Odmrzavanje i čišćenje frižidera više nije potrebno. Odsustvo leda sa unutrašnjosti zidova frižidera omogućava smanjenu potrošnju struje.
NEMA LEPLJENJA
Temeljan protok vazduha eliminiše vlagu iz zamrzivača. Na taj način se sprečava stvaranje leda, kao i međusobno lepljenje paketa zamrznute hrane.
VIŠE PROSTORA
Paketi zamrznute hrane neće biti pokriveni ledom, niti se lepiti jedni za druge. Zahvaljujući tome, hrana u zamrzivaču će biti uredno poređana.
VIŠE SVEŽINE
Nadogradili smo NoFrost tehnologiju sa inovativnom kombinacijom dva sistema - IonAir i MultiFlow 360°, koji stvaraju dovoljno vlage da hrana u frižideru može dugo da ostane sveža i zdrava.
Izaberite svoj NoFrost kombinovani frižider!
Odjava www.gorenje.rs FacebookTwitterwww.youtube.com/channel/UCGf7tRja0rM3boWPUpnrQKg