Napravite tortu u obliku srca za rođendan vaše ćerke - Gorenje
zatvori
...

Napravite tortu u obliku srca za rođendan vaše ćerke

PORODICA
7.11.2017

Napravili smo jedan jednostavan blog post, koji će vas naučiti kako da napravite tortu u obliku srca, u tri laka koraka. Ako na primer, vaša ćerka želi tortu u obliku srca za rođendan, a vi nemate sud pravog oblika – možete da improvizujete. Uz malo domišljatosti, dobićete prelepu tortu u obliku srca, i to koristeći kružni i kockasti kalup za torte. U nastavku, pročitajte lake korake za brzu i jednostavnu pripremu torte u obliku srca.

Korak 1.

Počnite sa pripremom jednog okruglog i jednog kockastog biskvita za tortu. Potrebno je da budu iste visine, jer u suprotnom nećete moći da postignete savršen oblik torte. Nakon što su obe torte gotove, pustite ih da se rashlade, i uklonite ih iz kalupa.

Korak 2.

Nežno isecite okruglu tortu na pola. Uz pomoć reckastog noža isecite okruglu tortu na pola, pri čemu je važno da pokušate da krug isečete tačno na pola.

Korak 3.

Na kraju, pridružite dve polovine kockastoj torti, kao na slici ispod. 

Fil za tortu će prikriti mesta na kojima su delovi spojeni i stvoriti oblik savršenog srca. Možete koristiti bilo koji recept za fil. Mi preporučujemo tortu što živopisnijih boja za vašu ćerku.

Prijatno!

Mi ga pravimo jednostavnim. Vi ga činite savršenim.

Želite da iznenadite porodicu i prijatelje sa izuzetnim ručkom?

Uz nove Gorenje HomeMade šporete možete lako pripremiti veliki broj jela - tako ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Jednostavno upravljanje, praktične funkcije i pouzdan rad pomoćiće vam da ostvarite sve kulinarske fantazije!

Pogledajte pametna rešenja koja su prilagođena korisniku, na koja ćete uvek moći da se oslonite, a na kraju samo dodate vaš finalni dodir.

Pročitajte još: