Gorenje - 70 godina - Gorenje
zatvori
...
DEO TRADICIJE. DEO PORODICE.VEĆ 70 GODINA.
1

Mi smo tu svakog dana, kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Od generacije do generacije, već 70 godina, Gorenje aparati za domaćinstvo su deo porodične tradicije. Kao brend, mi živimo u srcu vašeg doma i svakodnevnog života. Zbog toga, naša misija je da pojednostavimo vaše dnevne poslove, kako bi vaš život bio prijatniji i manje komplikovan. Uz vas smo prilikom najvećih životnih dostignuća, kao i svakodnevnih trenutaka kada je potrebno rešiti manje probleme. Tako možete da se fokusirate na vaše najmilije, kao i na stvari koje vas čine srećnima.

Pojednostavite život. Uživajte u potpunosti.

Iskusite Gorenje priču.

Neki momenti bude najlepša sećanja. Podsećaju nas na porodične priče koje ste i vi iskusili sa nama.
Mladi ljudi stvaraju svoj svet, vodeći se svojim očekivanjima i željama. Baš kao i vrednostima, koje se prenose sa generacije na generaciju.

Zbog čega izabrati Gorenje?

Širok izbor Širok izbor
Odličan kvalitet Odličan kvalitet
Višestruki benefiti Višestruki benefiti
Bezbrižna upotreba Bezbrižna upotreba
Podrška za korisnike Podrška za korisnike

Širok izbor

Izaberite neke od inovativnih velikih ili malih kućnih aparata koji pojednostavljuju vaš život. Za inspiraciju, tu su dizajnerske kolekcije koje podržavaju jedinstveni stil života - SimplicityClassicoRetro, kao i dizajnerske linije koje potpisuju globalno priznati dizajneri Ora-ÏtoStarckKarim.

Odličan kvalitet

Gorenje aparati za domaćinstvo su dugotrajni, efikasni i ekonomični. Pružaju odličan kvalitet i moderan dizajn za pristupačnu cenu. Možete imati poverenja u priznati dizajn koji je višestruko nagrađivan na globalnom tržištu.

Višestruki benefiti

Kada birate Gorenje aparat, birate pouzdanu i efikasnu tehnologiju prilagođenu vašim potrebama, koja je istovremeno i jednostavna za upotrebu. Birate da živite zdravo, da uvek očekujete vrhunske rezultate, da uživate u fleksibilnosti i intuitivnom pristupu. Birate da pojednostavite kućne poslove, od malih svakodnevnih trenutaka, do najvećih događaja u životu.

Bezbrižna upotreba

Uživajte u bezuslovnoj garanciji od 5 godina za velike kućne aparate i dobro organizovanoj servisnoj mreži u okviru koje vas uslužuju obučeni stručnjaci. Omogućavamo responzivnu uslugu – uz kontakt sa korisnikom u roku od 24 sata od prijave problema, i održavanje zaliha originalnih rezervnih delova na lageru. Podrška Servisa vam je na usluzi i nakon što istekne period garancije.

Podrška za korisnike

Omogućeno je komforno poručivanje originalnih rezervnih delova preko našeg sajta, ili putem Servisnog Call Centra: preko brojeva 0700 100 700 ili 021 215 5200. Registrujte vaš aparat kako biste na najlakši način omogućili dodatnu garanciju i bezbrižnu upotrebu. Ovde možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja.