zatvori
...
Sreda, 8. Februar 2017, GORENJE DOBITNIK NAGRADE NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016.

Gorenje dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije 2016

Gorenje dobitnik nagrade Najbolje iz Srbije 2016

Jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, nagrada Najbolje iz Srbije i ove godine je u kategoriji „Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji“ pripala kompaniji Gorenje. Svečana dodela nagrada održana je 2. februara u Novom Sadu, a ispred kompanije priznanje je primila generalna direktorka Gorenja Beograd Stanka Pejanović.

Znak "Najbolje iz Srbije" je simbol kvaliteta, poverenja potrošača i poslovnih partnera, što je svojevrsna potvrda toga da su potrošači prepoznali našu brigu o njima i njihovim potrebama, kao i da inovativnost, napredna tehnologija, kvalitet i pouzdanost naših aparta uz zaokruženu celinu brige kroz postprodajnu uslugu godinama osvajaju njihovo poverenje.

Od dolaska Gorenja u Srbiju, pre 10 godina, do danas je samo u  fabrici Valjevo  proizvedeno više od 5 miliona frižidera koji su plasirani na tržište Srbije, Evrope i sveta. U istom periodu, fabrika bojlera Gorenje Tiki u Staroj Pazovi proizvela je više od 3 miliona bojlera. Dodeljena nagrada je priznanje ne samo Gorenju, već ujedno i pohvala za brojne domaće dobavljače komponenti i delova.

U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Privredne komore Srbije, akcija “Najbolje iz Srbije” već dvanaest godina nagrađuje najbolje brendove i kompanije u Srbiji za postignute finansijske i tržišne rezultate. Ove godine u akciji se takmičilo više od 140 kompanija, koje su nominovale 196 brendova, među kojima su odabrani najbolji.