zatvori
...

Karakteristike mašina za pranje sudova

MultiClack sistem

Prilagođen bilo kojem sudu
Visina gornje korpe se može podesiti na više nivoa. Ovo je jednostavno rešenje za pranje velikih sudova, lonaca, tiganja, tanjira ili visokih čaša.

SpaceDeluxe

Ekstra velika unutrašnjost
Praktična treća korpa povećava kapacitet mašine za pranje sudova na čak 14 kompleta sudova u jednom pranju. U ovoj korpi ima puno mesta za kraći ili duži pribor i šoljice za kafu. Optimalno pozicioniranje doprinosi učinkovitijem pranju, jednostavnijem korišćenju i optimalno iskorištenom prostoru za pranje.

A+++ energetska efikasnost

Gorenje mašine za pranje sudova visokog kvaliteta spadaju u energetske razrede od A+ do čak A+++, što omogućava maksimalnu energetsku efikasnost, kao i efikasno pranje i sušenje u najvišem razredu A. Mašina za pranje sudova iz A+++ energetskog razreda troši do 30% manje energije u poređenju sa mašinama iz A razreda. U te razrede spadaju samo aparati koji u potpunosti ispunjavaju stroge evropske standarde na polju energetske štedljivosti, a koji time posredno doprinose očuvanju naše okoline.

TotalDry, totalno suvi sudovi

Uvek čisto, uvek suvo
Patentirano rešenje na najboljim modelima mašina za pranje sudova omogućava da sudovi budu potpuno suvi i sjajni. Nakon pranja, vrata mašine za pranje sudova se automatski otvaraju taman toliko da se omogući izlazak pare kroz otvor, pa će sudovi biti sasvim suvi i rashlađeni, spremni za odlaganje.
Više informacija
Manje informacija

AquaStop sigurnosni sistem protiv poplavljivanja

Mašina za pranje sudova može se bez straha od poplave pustiti da radi tokom noći ili neposredno pre napuštanja kuće. U slučaju izlivanja vode, sigurnosni sistem AquaStop automatski sprečava dalji dovod vode, a pumpa istovremeno izbacuje preostalu vodu iz mašine za pranje sudova u odvod.
Više informacija
Manje informacija

SpaceComfort - Željeno podešavanje prostora u mašini za pranje posuđa

Jedinstveni dizajn donje korpe daje veću prilagodljivost kapacitetu mašine za pranje sudova. Držači za tanjire se mogu presaviti kako bi omogućili više prostora za lonce i tiganje raznih veličina. Korpa za pribor za jelo može se pomerati po posebnim žljebovima, što omogućava dodatnu fleksibilnost prostora u donjoj korpi. Inovativna rešenja omogućavaju fantastičan kapacitet od 13 kompleta sudova!
Više informacija
Manje informacija

Sledeća generacija XXL

Potpuno ugradna sudomašina visine 86cm je posebno dizajnirana da bi se uklopila u kuhinje čije elemente karakteriše ergonomski podešena visina namenjena višim osobama. Ekskluzivno dizajnirana sudomašina iz Gorenja je 4cm viša od standardnih mašina, što obezbeđuje dodatnu zapreminu koja omogućava da se maksimalno iskoristi fleksibilnost korpi.
Više informacija
Manje informacija

Twist System za izvanredne rezultate pranja

Zbog pravougaonog oblika mašina za pranje sudova od 45 cm širine, standardna brizgaljka ne pokriva prednji i zadnji deo mašine podjednako dobro. Gorenje je razvilo inovativno rešenje: specijalnu brizgaljku, koja se prilikom okretanja po svojoj osi takođe pokreće longitudinalno od prednjeg ka zadnjem delu mašine. Ovo omogućava vodi da se rasprši jednako po celoj unutrašnjosti mašine kako bi postigla optimalne rezultate pranja. Pored perfektno opranih sudova ovo rešenje takođe osigurava malu potrošnju vode i električne energije.
Više informacija
Manje informacija

Varijabilne šarke

Specijalne varijabilne šarke omogućavaju lakšu ugradnju mašine za pranje sudova i poveća dojam donjeg dela aparata.

Funkcija brzog pranja

Sa malo zaprljanim sudovima možete skratiti vreme pranja upola jednostavnim pritiskom na dugme brzog pranja (SpeedWash). On automatski podešava temperaturu i nivo vode, tako da osigura oprimalne rezultate pranja i sušenja u što kraćem vremenskom periodu. Funkcija brzog pranja se može upotrebiti kod sledećih programa: Intenzivni, Auto, Bio i A-10%.
Više informacija
Manje informacija

QuickIntensive - kratki intenzivni program pranja

Intenzivni program optimizuje sve faze u ciklusu pranja sudova kako bi značajno skratio ukupno vreme pranja. Efekti koje želite postići mogu se ostvariti i sa punom mašinom za pranje sudova. Sudovi su oprani brže, uz i dalje fenomenalne rezultate.
Više informacija
Manje informacija

A++

Najbolji modeli mašina za pranje sudova su izuzetno energetski efikasni i zbog toga ekonomični. Najbolji modeli su rangirani u energetski razred A++, što znači da troše 20% manje energije u odnosu sa modelima rangiranim u energetskom razredu A.
Više informacija
Manje informacija

Samočisteći filter

Sistem za automatsko čišćenje filtera spire ostatke hrane i sprečava začepljenja. Na taj način također sprečava bilo kakve probleme s otkazivanjem uređaja.

Higijenski program

Uvek čista flašica za bebu
Ovaj program uključuje dodatno ispiranje sa hladnom vodom, a sledi produženo pranje sa vrućom vodom na 70 °C kako bi eliminisalo 99.9 % svih bakterija. Program koji glumi sterilizacioni proces je namenjen porodicama sa bebama, za čistije bebi opremu i flašice.
Više informacija
Manje informacija

ExtremeSilence, značajno tih rad mašine

Specijalna zvučna izolacija, efikasan motor zajedno s nosačem izrađenog od visokokvalitetnog materijala, te inovativna rešenja sistema pranja, garantuju skoro nečujan rad mašine za pranje sudova. Najtiši Gorenje modeli mašina za pranje sudiva rade s deklarisanom vrednošću od 41 dB, koja je jednaka tihom razgovoru dve osobe.
Više informacija
Manje informacija

Odloženi start

Neki modeli Gorenje mašina za pranje sudova takođe imaju funkciju Odloženog Starta, koja efikasno omogućava da možete vreme pranja do 19 sati unapred. Ova funkcija obezbeđuje mogućnost za dodatnu uštedu tako što vam omogućava da odredite vreme pranja tako da mašina radi za vreme jeftinije električne energije.
Više informacija
Manje informacija

Ekonomična upotreba vode

Novu generaciju mašina za pranje sudova karakteriše veoma mala potrošnja vode! Koristeći do 41 procenat manje vode, ove mašine će doprineti da aktivno i odgovorno koristite prirodne resurse. Korišćenjem ekonomičnih mašina za pranje će smanjiti potrošnju vode i do četiri puta u poređenju sa ručnim pranjem. Najbolji modeli će koristiti do 8,5 litara vode.
*odnosi se na Eco program
Više informacija
Manje informacija

Podesive korpe po visini

Obe korpe, i donja i gornja, mogu se podesiti da zadovolje veličinu i oblik vaših sudova. Pregrade u donjoj korpi se mogu preklopiti kako bi obezbedile veći prostor za smeštanje velikog posuđa. Donju korpu takođe karakteriše prostor za sve vrste kuhinjskog posuđa, dok je držač za čaše u gornjoj korpi specijalno dizajniran za osetljive čaše za vino.
Više informacija
Manje informacija

Dugački kuhinjski pribor

Gorenje modeli, Premium i Exclusive, karakterišu zgodna preklopljiva polica u gornjoj korpi za dugački kuhinjski pribor. Na ovaj način, možete optimizovati punjenje i biti sigurni da je pribor čvrsto na svojoj poziciji i da neće skliznuti na dno mašine za sudove tokom ciklusa pranja.
Više informacija
Manje informacija

3 u 1

Jednostavnim aktiviranjem "3 u 1" funkcije, vaša mašina za pranje sudova će automatski prepoznati koji tip deterdženta koristite. Ukoliko koristite tablete, mašina za pranje sudova će prilagoditi ciklus pranja i preskočiti upotrebu sredstva za sjaj, što ovu funkciju čini izuzetno pouzdanom. Ukoliko koristite prašak ili deterdžent u gelu, sredstvo za sjaj se ispušta i tako omogućava optimalne rezultate pranja sudova i perfektan sjaj.
Više informacija
Manje informacija