zatvori
...

Karakteristike mašina za sušenje veša

SensoCARE tehnologija

SENZACIONALNO MEK VEŠ
SensoCare tehnologija osigurava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija temperature, pare, vremena sušenja, i okretanja bubnja pružaju uslove za sušenje krojene za baš vaš veš. Dok NormalCare pruža poboljšane programe sušenja za sve tipove veša, GentleCare će vam obezbediti osetljiviju brigu i sušenje vašeg delikatnog - osetljivog veša.

Toplotna pumpa sa TwinAir

Revolucionarna efikasnost sušenja
Sve mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom su izuzetno energetski efikasne. Najbolji modeli rangirani su u energetski razred A+++, koji štede do 50% energije u poređenju sa aparatima iz A energetskog razreda. Gorenje mašine za sušenje veša iz A+++ energetskog razreda sa kapacitetom sušenja 9 kg su jedinstveni aparati na tržištu. Optimizirana toplotna pumpa u jednom od najvećih bubnjeva na svetu, sa kapacitetom od 120 litara, može se jednostavno pobrinuti za sve velike komade veša. Ovo je takođe omogućeno i sa širim kanalima za vazduh. Takođe one suše mnogo nežnije u odnosu na konvencionalne sisteme sušenja. Temperatura u mašini za sušenje veša je oko idealnih 50 °C kako bi se sprečilo pregrevanje.

SensorIQ

Senzorska tehnologija za sigurno sušenje
Tehnologija pametnog senzora omogućava automatsku kontrolu procesa sušenja prema odabranom programu, vrsti veša, i željenoj suvoći veša. Efikasna senzorska komunikacija sprečava bilo kakve greške i obezbeđuje najbolje moguće sušenje veša.
Senzor takođe prati sve ostale parametre kako bi smanjio potrošnju energije.

IonTech

Jonima u borbi sa alergijama
U SensoCare mašinama za sušenje veša, vazduh je ispunjen negativno naelektrisanim jonima tako da značajno smanjuje gužvanje na vašem vešu. Jonizator stvara okolinu koja je oslobođena od alergena, mirisa dima ili polena, kao i elektriciteta koji se skuplja tokom procesa sušenja. Kao rezultat toga, veš ima bolji miris i lakše je za peglanje.

SteamTech

Manje nabora, lakše peglanje.
Dodatni tretman sa parom na kraju odabranog programa će se pobrinuti da veš bude mnogo glatkiji. Bubanj je ispunjen parom koja ulazi u svako vlakno i omekšava veš na način da je peglanje skoro nepotrebno.

GentleCare

Nežno sušenje osetljivog veša
Specijalan tretman najosjetljivijih tkanina koji koristi niže temperature do 40 °C. Duži ciklus sušenja je poptuno siguran i pouzdan, štiti vaš veš da se ne ošteti ili deformiše.

TwinAir - efikasno sušenje veša

Ravnomerno osušeno za lakše peglanje
Nežno, ravnomerno osušeno, sa manje nabora, što peglanje čini lakšim, pravo iz mašine za sušenje veša. Sve ovo je moguće zbog dvosmernog sistema dovoda toplog vazduha kod koga je smer uduvavanja vazduha usklađen sa smerom rotacije bubnja. Ravnomerna raspoređenost znači i manje međusobnog zaplitanja veša, a konačni rezultat sušenja je savršen.

Inverter PowerDrive

Izuzetna snaga, visoka efikasnost
Mašina za sušenje veša sa inverterskim motorom podešava brzinu rotacije bubnja za veću efikasnost sušenja, bolje rezultate sušenja i mekši veš. Motor bez četkica je značajno tiši, koristi manje energije i traje duže.

FiltrationSupreme

Najveći i najefikasniji sistem filtera na tržištu
Gorenje ima najefikasniji sistem filtriranja na svetu, koji za 40% efikasnije filtrira vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Sadrži specijalni 3D filter postavljen pre jedinice za kondenzaciju, filter u vratima mašine za sušenje veša, i filter u bubnju. Ovi filteri sakupljaju i najmanje komade prašine i vlakana iz veša. Nakon ciklusa sušenja, zadnja dva filtera samo jednostavno obrišite.

AutoDrain - direktni odvod kondenzata

Bez ručnog pražnjenja posude za kondenzat
Ako umesto odvodne odaberete kondenzacijsku mašinu za sušenje veša, otvor za odvod vlage iz prostora nije potreban. Kod ove vrste mašina za sušenje veša vlaga se u obliku vode skuplja u posebnoj kondenzacijskoj posudi zapremine skoro 5 litara, koju nakon završenog sušenja jednostavno ispraznite. Ako posudu za kondenzat odvodnim crevom i AutoDrain povežete s odvodom, ručno pražnjenje posude više neće biti potrebno.

Friendly dizajn

Gorenje mašine za sušenje veša imaju zakošenu upravljačku ploču kako bi omogućili bolju vidljivost i preglednost. Dizajnirane su za jednostavno i prijatno korišćenje, sa jednim od najvećih prečnika otvora vrata, jednostavnim sistemom otvaranja, i lako pristupnim filterima i posudi za kondezat.

Korisniku prilagođena posuda kondenzata

Mašine za sušenje veša svu vlagu iz veša kondenzuju i smeštaju u poseban rezervoar, zato nema potrebe za odzračavanjem. Sijalica na upravljačkoj ploči korisnika obeaveštava kada je rezervoar pun. Posuda rezervoara se može sasvim jednostavno izvaditi i isprazniti, voda se može upotrebljavati i u domaćinstvu.