zatvori
...

Uvek lepo suvo

Gorenje SensoCare generacija mašina za sušenje veša

Gorenje mašina za sušenje veša lako može postati vaš najbolji prijatelj, pogotovo kada ste u žurbi. Njen bubanj donosi moć negativnih jona koje čine veše extra mekanim, mirisnim, i bez alergena. Takođe se suši veš na način da peglanje često nije potrebno uopšte. U Gorenje mašinama za sušenje veša, tkanina održava svoj oblik, fleksibilnost i tvrdoću. Unutrašnjost mašine za sušenje je dovoljno velika za velike količine veša. Modeli sa toplotnom pumpom, su takođe izuzetno ekonomična u smislu potrošnje energije.

Perfect care Osušen koliko treba i izvrsno očuvan veš
Pametna rešenja Rešenja koja su dobrodošla i koja se hvataju u koštac sa tehnoloških izazovima
Jednostavno za korišćenje Dizajnirane za jednostavnu upotrebu

SensoCare tehnologija

Neviđeno mekan veš
SensoCare tehnologija osigurava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija temperature, pare, vremena sušenja, i okretaja bubnja pružaju uslove za sušenje kao skrojene za vaš veš. Dok NormalCare pruža unapređene programe sušenja za sve tipove veša, GentleCare će vam obezbediti nežniju sušenje za osetljiviji veš.

IonTech

Jonima u borbi sa alergijama
U SensoCare mašinama za sušenje veša, vazduh je ispunjen negativno naelektrisanim jonima tako da značajno smanjuje gužvanje na vašem vešu. Jonizator stvara okolinu koja je oslobođena od alergena, mirisa dima ili polena, kao i elektriciteta koji se skuplja tokom procesa sušenja. Kao rezultat toga, veš ima bolji miris i lakše je za peglanje.

SteamTech

Manje nabora, lakše peglanje.
Dodatni tretman sa parom na kraju odabranog programa će se pobrinuti da veš bude mnogo glatkiji. Bubanj je ispunjen parom koja ulazi u svako vlakno i omekšava veš na način da je peglanje skoro nepotrebno.

GentleCare

Nežno sušenje osetljivog veša
Specijalan tretman najosjetljivijih tkanina koji koristi niže temperature do 40 °C. Duži ciklus sušenja je poptuno siguran i pouzdan, štiti vaš veš da se ne ošteti ili deformiše.

Toplotna pumpa sa TwinAir

Revolucionarna efikasnost
Sve mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom su izuzetno energetski efikasne. Najbolji modeli rangirani su u energetski razred A+++, što znači da troše do 50% manje električne energije u odnosu na aparate iz A energetskog razreda. Gorenje mašina za sušenje veša iz A+++ energetskog razreda sa kapacitetom sušenja od 9 kg je jedinstven aparati na tržištu. Optimizirana toplotna pumpa u jednom od najvećih bubnjeva na svetu kapaciteta od 120 litara, lako će se pobrinuti za velike količine veša. Širi kanali za vazduh takođe doprinose ovakvoj efikasnosti. Uz to, sušenje je mnogo nežnije u odnosu na uobičajene mašine za sušenje. Temperatura u mašini za sušenje veša se održava oko optimalnih 50 °C kako bi se predupredilo preterano isušivanje.
Više informacija
Manje informacija

TwinAir - efikasno sušenje veša

Ravnomerno osušeno za lakše peglanje
Nežno, ravnomerno osušeno, sa manje nabora, što peglanje čini lakšim, pravo iz mašine za sušenje veša. Sve ovo je moguće zbog dvosmernog sistema dovoda toplog vazduha kod koga je smer uduvavanja vazduha usklađen sa smerom rotacije bubnja. Ravnomerna raspoređenost znači i manje međusobnog zaplitanja veša, a konačni rezultat sušenja je savršen.
Više informacija
Manje informacija

Inverter PowerDrive

Izuzetna snaga, visoka efikasnost
Mašina za sušenje veša sa inverterskim motorom podešava brzinu rotacije bubnja za veću efikasnost sušenja, bolje rezultate sušenja i mekši veš. Motor bez četkica je značajno tiši, koristi manje energije i traje duže.

RefreshSteam

Veš bez neprijatnih mirisa
Idealan izbor za veš koje treba samo da se brzo osveži. Tretman od 15 minuta sa parom eliminiše sve neprijatne mirise i osvežava ćebad, zimske jakne ili druge komade veša.

FiltrationSupreme

Najveći i najefikasniji sistem filtera na tržištu
Gorenje ima najefikasniji sistem filtriranja na svetu, koji za 40% efikasnije filtrira vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Sadrži specijalni 3D filter postavljen pre jedinice za kondenzaciju, filter u vratima mašine za sušenje veša, i filter u bubnju. Ovi filteri sakupljaju i najmanje komade prašine i vlakana iz veša. Nakon ciklusa sušenja, zadnja dva filtera samo jednostavno obrišite.
Više informacija
Manje informacija

Pogledajte sve karakteristike

Pogledajte naš asortiman