zatvori
...
Mi ga pravimo jednostavnim. Vi ga činite savršenim.Novi HomeMade šporeti iz Gorenja
1
Želite da iznenadite porodicu i prijatelje sa izuzetnim ručkom?

Sa novim Gorenje HomeMade šporetima možete lako pripremiti veliki broj jela - tako ukusnih, kao da su pravljena u tradicionalnoj peći na drva. Jednostavno upravljanje, praktične funkcije i pouzdan rad pomoćiće vam da ostvarite sve kulinarske fantazije!

Poklon uz novu generaciju HomeMade šporeta

U periodu od 11.09. do 11.10.2017. kupovinom modela nove generacije Gorenje HomeMade šporeta širine 60 cm*, u zavisnosti od izabranog modela, darujemo vam šerpu od livenog gvožđa, dvodelni pizza set, višenamenski keramički tiganj ili mikrofiber krpu u praktičnom pakovanju.

*poklon akcija ne uključuje HomeMade model E 6110WB
Šerpa od livenog čelika prečnika 28cm i težine 7kg iz Gorenje Deep Red kolekcije omogućava raznovrsno i ekonomično kuvanje. Ukusi dovedeni do savršenstva, zdrav način pripreme jela i lako održavanje su samo neke od karakteristika koje izdvajaju ovo posebno posuđe. Izuzetno zadržava toplotu, kondenzuje paru i zadržava u posudi, čime se obezbeđuje zdravi ukus hrane.

*poklon uz model EIT 6351


Dvodelni pizza set uključuje masivnu kamenu podlogu kao podlogu za pečenje pizze, i inox špatulu. Kamena podloga omogućava pečenje bez ulja, zadržava i ravnomerno raspoređuje toplotu za savršeno zapečeno hrskavo testo. Idealan je za pripremu hrskavih brusketa, pizza, različitih vrsta hleba ili ukusnih voćnih štrudli i pita.

*poklon uz modele EC 6351WC, EC 6351XC, EC 6352WPA, EC 6352XPA, EC 6565XPA, EC 67CLI i KC 6355XT


Keramički tiganj prečnika 28 cm i debljine dna od čak 4 cm omogućava ravnomerno raspoređivanje temperature na celoj površini i duže zadržava toplotu za najbolje rezultate pripreme hrane. Ručka se lako demontira što omogućava lako korišćenje u rerni. Unutrašnjost tiganja je PFOA i PTFE, što znači zdravu pripremu hrane bez neželjenih materija.

*poklon uz modele EC 6111WG, EC 6111SG, EC 6141WC, EC 6141BRC i EC 6141SC

Mikrofiber krpa poseduje visoku moć upijanja i glatko klizanje preko podloge idealni su za savršeno čist šporet i radne površine. Pogodna je za sve vrste masnih mrlja i mrlja koje su rastvorive u vodi.

*poklon uz modele G 6110WJ, E 6121WD, E 6121BRD, E 6141WB, K 6110WG, K 6121WG, K 6121BRG, K 6121SG, K 6241WF, K 6351WC, K 6351XC

Saznajte više o Gorenje HomeMade šporetima

Pametna rešenja za ukusne rezultate

HomeMade oblik

Sve prednosti pečenja u pećima na drva
Tradicionalni, zaobljeni oblik Gorenje rerni je jedna od najvažnijih karakteristika naših šporeta. Inspirisan je tradicionalnim pećima na drva, i omogućava slobodno kretanje toplog vazduha. Pošto se na taj način hrana zagreva ravnomerno sa svih strana, uvek će biti savršeno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra.
Više informacija
Manje informacija

BigSpace

Više prostora, za još veću slobodu u kuvanju
Povećani kapacitet rerne (do 70 litara) omogućava istovremeno pripremanje većih količina hrane. Optimizovana cirkulacija vazduha omogućava vazduhu da se slobodno kreće unutar rerne, a uz BigSpace veličinu rerne, u njih se lako može smestiti i velika ćurka ili svinjski but.
Više informacija
Manje informacija

SuperSize

XXL plehovi koji odgovaraju svim rernama
Gorenje šporeti pružaju veću površinu za pečenje, i mogućnost korišćenja XXL plehova. Inovativna rešenja omogućavaju optimizovano trošenje struje i ravnomerno ispečenu hranu, bez obzira na količinu. Efikasno se koristi puna širina rerne dok se napredna tehnologija brine za to da hrana bude ravnomerno ispečena na svim nivoima.
Više informacija
Manje informacija

MultiAir tehnologija

Savršeno sa svih strana
MultiAir tehnologija garantuje optimalnu cirkulaciju toplote unutar rerne. Zahvaljujući pametno postavljenim otvorima za ventilaciju na zadnjem zidu, i jedinstvenom zaobljenom obliku, vazduh u rerni se ravnomerno raspoređuje. Ventilator omogućava cirkulaciju toplog vazduha kroz celu zapreminu rerne, čineći hranu savršeno ispečenom sa svih strana. Dinamično kretanje vazduha takođe omogućava istovremeno pečenje na više nivoa bez mešanja mirisa i ukusa.

POGLEDAJTE OSTALE FUNKCIJE

klikni da
proširiš