zatvori
...

Karakteristike pegle

Pegle NANOtech – najbolje klizanje po tekstilu

NANOTECH pegle odlikuje nova i napredna NANOtech podloga. Zbog izrazito niskog trenja i optimalnog klizanja po tkanini, postižu se vrhunski rezultati peglanja na svim vrstama tkanina.
Glavne prednosti su velika tvrdoća podloge, velika otpornost na grebanje i jednostavno čišćenje.
NANOtech pegle ne sadrže štetne materije.

NANOtech pegle dostupna su u 3 boje: plavoj, zelenoj i crvenoj.

Indikator tvrdoće vode

Poseban indikator za merenje tvrdoće vode
Poseban indikator za merenje tvrdoće vode pri čemu ceo sistem omogućava punjenje pegle običnom a ne destilovanom vodom. Tako se olakšava početna faza i može se peglati i onda kada nam destilovana voda nije pri ruci.

Automatsko isključivanje

Naše pegle znaju se same pobrinuti za deo sigurnosti.
Naše pegle znaju se same pobrinuti za deo sigurnosti. Ako se uključena pegla ne koristi neko vreme, a postavljena je vertikalno, pegla će se sama isključiti nakon određenog vremena. Odmah, čim se pegla pomeri i senzor to prepozna, uključiće se ponovo.

All-way samostalno isključenje

Naše pegle znaju se same pobrinuti za deo sigurnosti. Ako se uključena pegla ne koristi neko vreme, a potavljena je vertikalno ili sa strane, pegla će se sama isključiti nakon određenog vremena. Odmah, čim se pegla pomeri i senzor to prepozna, uključiće se ponovo.

Jednostavno punjenje za vreme peglanja

Želite li sebi olakšati postupak punjenja posudice vodom za vreme peglanja?
Želite li sebi olakšati postupak punjenja posudice vodom za vreme peglanja? Uz pomoć dugmeta, posudicu jednostavno odvojite od aparata, dolijete u nju vodu iz česme do dozvoljene visine, postavite je nazad i nesmetano nastavite peglati.

Jednostavno punjenje

Punjenje pegle je jednostavno
Punjenje pegle je jednostavno. Sa zadnje strane nalazi se otvor za lako i ekonomično punjenje vode pravo iz slavine.

Snažna para

Pegle se najbolje dokazuju u radu u kombinaciji s parom. Snaga pare može se namestiti u tri stepena a za lakše peglanje još je posebno važna i snaga ispuštanja pare odjednom. Sve Gorenje pegle omogućavaju vertikalno peglanje uz upotrebu pare.