Gorenje Retro Collection - Gorenje
zatvori
...

Ponekad nam nedostaju stara dobra vremena. Kada je život bio jednostavniji, vreme lepše, a ritam življenja sporiji. Uz Gorenje Retro Kolekciju, možete ponovo oživeti te bezbrižne trenutke. Današnji Retro je kombinacija markantnog vintage dizajna, lako uklopive dekoracije enterijera i napredne tehnologije.

Otkrijte sjajne boje različitih modela Gorenje Retro Frižidera, koji će u potpunosti odgovoriti svim vašim potrebama.

Nove boje, dizajn za sva vremena

Karakteristike

IonAir sa MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na svakoj polici
Napredna tehnologija u frižiderima oponaša prirodni proces jonizacije kako bi održao hranu svežom duži vremenski period. Negativno naelektrisani joni generisani u aparatu kontinuirano osvežavaju vazduh kako bi imitirali prirodnu mikroklimu, na taj način kreira se idealna sredina za svežu hranu. Sistem ventilacije MultiFlow 360° ravnomerno distribuira vazduh sa jonima kroz 14 ventilacionih otvora kako bi temperaturu održao konstantnom na svakoj polici.
Više informacija
Manje informacija

NoFrost Plus

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, postavljen u zamrzivačkom delu, sprečava skupljanje leda i smanjuje potrošnju energije, dok u frižiderskom delu, održava idealnu mikroklimu za svežu hranu. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.
Više informacija
Manje informacija

AdaptTech

Frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru bez obzira na njegovu upotrebu. Kada su vrata otvorena, temperatura se iznenadno podiže i hrana je izložena "termalnom šoku" koji potpomaže da hrana propada brže. Frižider konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga, on može predvideti kada ćete otvarati vrata frižidera i pre nego to i uradite, smanjiće temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi obezbedio da temperatura bude konstantna i da hrana ostane sveža i puna nutritivnih sastojaka.
Više informacija
Manje informacija

Savršeno tostiranje u svakom trenutku

Osvetljeno dugme za lakše upravljanje
Jednostavno okrenite dugme da izaberete nivo zapečenosti. Prilagodite grejanje tako što ćete izabrati podešavanje zagrevanja ili odmrzavanja. Tostiranje možete zaustaviti u svakom trenutku ukoliko mislite da je vaš tost spreman.
Više informacija
Manje informacija

Za savršen proces mešanja

Dozvolite vašem pomoćniku da uradi posao
Dodatak za mešanje okreće se oko svoje ose, dok se glava za mešanje okreće u siprotnom smeru, osiguravajući da se svi sastojci savršeno i ravnomerno izmešeni. Vazduh će ostati u testu, čineći ga mekanim i vazdušastim. Sve što treba da uradite je da izaberete odgovarajući dodatak za vaš omiljeni recept i impresionirate sa odličnim rezultatima.
Više informacija
Manje informacija

Nastavak za blendiranje

Visokokvalitetno četvorostruko sečivo dizajnirano je za optimalno blendiranje vaših sastojaka. Štitnik oko sečiva je dovoljno veliki da bi sprečio rasipanje hrane izvan činije u toku blendiranja. Nastavak se lako odvaja od aparata, omogućujući jednostavno čišćenje.
Više informacija
Manje informacija