zatvori
...

Gorenje Ora ïto White

Gorenje Ora ïto kolekcija: Inspiracija svetlosti

Simplexity. Jednostavan i složen. Bez suvišnih detalja, ostaju samo čiste linije. Jednostavan dizajn koji nas okružuje danas i sutra. Jednostavne čiste linije ogledaju se u dizajnu budućnosti, kroz koji san postaje stvarnost. Bela. Ili kako bi je dizajner  nazvao na svom jeziku: Le Blanc! Ona obuhvata čitavu svetlost našeg sveta. Čistoća i jednostavnost otkrivaju svaku pojedinost. Kada sa upari belom, dizajn dobija poseban značaj. Svetlost koja se vuče iz jedinjenja svih boja ne ostavlja prostora za greške. Aparati posebne Gorenje Ora ïto linije su zbog toga odeveni u belo. Nema suvišnih detalja i prezasićenosti, sve ima svoju svrhu, ugađajući potrebama, igrajući se sa svetlom i dodirom, uz pažljivo istaknutu efikasnost. Kuhinja beline pruža beskrajan spektar izbora koji će svakome omogućiti da izrazi sebe. Ko misli u boji - odabraće belu pozadinu. Samo takav ambijent može da pruži beskrajan niz ukusa i mirisea, stvarnosti i mašte. U takvoj kuhinji moguće je sanjati u bilo kojoj boji. Uz čarobnu moć svetlosti! Mislite o boji. Odaberite belu.

Mislite o boji. Odaberite belu!

Danas, Gorenje kao jedan od vodećih evropskih proizvođača kućnih aparata spaja napredne tehnologije sa ekskluzivnim, prepoznatljivim dizajnom i visokom kvalitetom. Uz svoje inovativne, tehnički savršene, estetski privlačne i ekološke proizvode, Gorenje stremi da postane najinovativniji, dizajnerski usmereni proizvođač kućnih aparata na svetu.

Da bi učinilo ekskluzivno dizajnirane i estetski privlačne aparate pristupačnije širem auditorijumu, Gorenje je otpočelo saradnju sa mladim francuski dizajnerom Ora ïto-om. Ishod ove saradnje je Gorenje Ora ïto kolekcija. Prvo u crnoj, a sada i u beloj boji, sa čarobnom snagom svetlosti.

Ora ïto: obožavalac bele

Iza Ora ïto brenda krije se kreativni mladi francuski dizajner, koji se svojim smelim idejama munjevito popeo u sam vrh svetskog dizajna. Na početku karijere, predstavio je svoje dizajne i ideje za virtuelne proizvode, koji su se pojavili na njegovom sajtu, sa potpisima svetski poznatih robnih marki. Velike kompanije, kao što su Louis Vuitton, Swatch, Apple i Levi's, mogle su da tuže drskog dizajnera, ali su bili do te mere oduševljeni njegovim radovima - da su odlučili da ga angažuju.

Galerija