Gorenje Ora Ito White - Gorenje
meni+
zatvori
...
Poput mađioničara koji stvara iluziju uz pomoć svojih trikova, i vi možete flambirati kao od šale. Sve je moguće sa novom kolekcijom aparata za kuhinju kreiranih od strane poznatog francuskog dizajnera Ora Ïto-a. Njihova jednostavnost i intuitivnost korišćenja je bez premca, uz integraciju najsavremenije tehnologije. Istražite sve njihove trikove!

KARAKTERISTIKE

IonAir sa MultiFlow 360° funkcijom

Odaberite policu. Bilo koju policu.
MultiFlow 360° system ravnomerno raspoređuje jonizovani vazduh kroz 14 ventilacionih otvora, održavajući ravnomernu temperaturu na svakoj polici. Vazduh obogaćen negativnim jonima otklanja neprijatne mirise i oponaša prirodnu mikroklimu, čime se stvaraju idealni uslovi za održavanje hrane svežom.
Više informacija
Manje informacija

BridgeZone

Jednostavan plan za velike posude
Kao čarobnim štapićem - pretvorite dve odvojene zone za kuvanje u jednu uz samo jedan dodir prsta. Kuvanje u velikim šerpama, tiganjima i posudama nikada nije bilo lakše i efikasnije.

HomeMade oblik

Abrakadabra - i pečeno je savršeno!
Inspirisan tradicionalnim pećima na drva, karakteristični zaobljeni oblik Gorenje Ora Ito rerni omogućava slobodno kretanje toplog vazduha. Hrana se zagreva ravnomerno sa svih strana i uvek je izuzetno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra.
Više informacija
Manje informacija

16 kompleta posuđa

Više prostora nego u čarobnom šeširu
Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi brojne mogućnosti slaganja sudova i pribora, a tri korpe nude dovoljno prostora za pranje pranje i do 16 kompleta posuđa u isto vreme. Sada zaista možete da napravite savršenu zabavu!
Više informacija
Manje informacija

AdaptTech

Sada se možete koncentrisati na predstavu
Aspirator detektuje nivo nečistoće i automatski prilagođava brzinu ventilatora, ili ga potpuno zaustavlja kada više nije potreban. Zato možete posvetiti punu pažnju kuvanju vašeg ukusnog jela.

AutoMenu

Čarolija za jednostavnije kuvanje
Veliki broj automatskih programa omogućava lakšu pripremu određenih jela. Jednostavno odaberite vrstu hrane i unesite njenu težinu, a mikrotalasna rerna će sama podesiti optimalnu snagu i vreme rada.

ORA ÏTO DIZAJNER PAR EXCELLENCE

Kreativni francuski dizajner je uvek bio poznat po pomeranju granica dizajna kako bi stvorio stvari koje se odlikuju trajnom estetikom i jednostavnošću. Ova suštinska filozofija je prisutna i u njegovoj novoj kolekciju Gorenje kuhinjskih aparata.

Njegove provokativne ideje popele su ga u sam vrh sveta dizajnera. Na početku karijere, predstavio je svoje dizajne i ideje za virtuelne proizvode, koji su se pojavili na njegovom sajtu, sa potpisima svetski poznatih robnih marki. Velike kompanije, kao što su Louis Vuitton, Swatch, Apple i Levi's, mogle su da tuže drskog dizajnera, ali su bili do te mere oduševljeni njegovim radovima - da su odlučili da ga angažuju.

Nasleđe koje je stvorio sa Gorenjem je široko priznato zahvaljujući jedinstvenim dizajnerskim karakteristikama u kombinaciji sa trajnom praktičnošću, stvorenih u toku perioda od preko jedne decenije uspešne saradnje.