zatvori
...

Gorenje bojleri su dizajnirani da pojednostave svakodnevni život i omoguce veci komfor korišcenja. Vrhunska tehnologija, savremen dizajn i prakticna rešenja odlikuju najprodavanije TG i TGR bojlere, dok za vrhunsku udobnost korišcenja preporučujemo TGR XNGU seriju sa kotlom od nerđajuceg celika koji obezbeđuje veću zaštitu od korozije i nastanka vodenog kamenca. 

Uz kupovinu svakog akcijskog modela bojlera, dobićete na poklon cediljku CJ 25 W.

Poklon akcija će trajati tokom perioda od 07.05.2018. do 18.06.2016., ili do isteka zaliha.


Sa ponosom predstavljamo pametnu Eco Smart funkciju koja prati navike korisnika kada je reč o vremenu i količini potrošnje vode, i nakon jedne nedelje od ugradnje automatski prilagođava rad bojlera,  štedeći i do 25% električne energije. Zahvaljujući ovoj funkciji, Gorenje bojleri su usklađeni sa najvišim zahtevima evropske eko direktive o energetskoj efikasnosti uređaja za pripremu sanitarne vode.

Ostale napredne funkcije uključuju: Regulisanje višednevne odsutnosti, kada bojler radi u režimu zaštitne temperature protiv zamrzavanja; Vremensko upravljanje rada koje omogućava do tri različita režima delovanja, i naročito je preporučljivo kada želimo da iskoristimo jeftiniju noćnu struju; Dijagnostika grešaka prema potrebi dozvoljava manuelno kontrolisanje rada termostata, i blagovremeno upozorava na eventualno pregrevanje ili zamrzavanje vode.

Svi Gorenje bojleri prolaze kroz detaljnu kontrolu kvaliteta koja uključuje: 

  • 100% test pritiska
  • 100% kontrola zaštite od korozije
  • 100% test prianjanja
  • 100% test električne bezbednosti
  • 100% test rada

Važan element u izradi je i sloj specijalne toplotne izolacije koji je kod odabranih modela debljine i do 100 mm, što umanjuje gubitak toplote i dodatno štedi električnu energiju.