zatvori
...

Uživajte u sigurnosti i udobnom zagrljaju tople vode

Uživajte u bezbrižnom korišćenju tople vode koje vam garantuje vrhunska tehnologija sa jednostavnim rešenjima, stvorenim za laku upotrebu. Savremeni dizajn je nadopunjen izuzetnom energetskom efikasnošću i kvalitetnim materijalima koji čuvaju životnu sredinu, sve u cilju najoptimalnijeg kvaliteta življenja. Nova generacija savremenih bojlera čini svakodnevni život jednostavnim i pretvara vreme provedeno u domu u najugodnije iskustvo.

Poklon uz 42 modela Gorenje bojlera

Uz kupovinu nekog od modela bojlera uključenih u akciju, dobićete na poklon putni fen za kosu HD 122 B. Ovaj fen je kompaktan i izuzetno lagan, poseduje sklopivu dršku, a zahvaljujući tome se lako odlaže i uvek je pri ruci. Dva nivoa temperature i dve brzine omogućavaju lako sređivanje frizure kod kuće ili na putu.

Poklon akcija će trajati od 25.09.2017. do isteka zaliha.

Smart tehnologija

Smart bojleri pamte vaše svakodnevne navike. Voda se automatski greje pre nego što će vam zatrebati, bez potrebe održavanja stalne temperature.

Na SMART podešavanju, bojler se uključuje na osnovu podataka prikupljenih tokom prethodne upotrebe, i to baš pre nego što vama zatreba topla voda. Na taj način se štedi električna energija, jer bojler ne mora da održava stalnu temperaturu (npr. 60 °C) kao što je slučaj kod normalnih podešavanja, pa su temperatura i količina vode i dalje pogodni za vaše redovne potrebe. 

Beleženje navika korisnika, proveravanje vremenskih perioda i količine tople vode koja se koristi u toku dana.

Uključivanjem »SMART« funkcije, koja na osnovu zabeleženih navika korisnika izračunava optimalan režim rada, omogućava se minimalna potrošnja električne energije.

Uključivanje funkcije za višednevno odsustvo znači da se isključuje rad grejača tokom podešenog perioda, te da se grejači postavljaju na podešavanje za zaštitu protiv zamrzavanja. Nakon  isteka podešenog perioda, grejači se ponovo vraćaju u normalan, odnosno ranije podešen način rada.

Vremensko podešavanje omogućava tri različita režima rada u toku dana, i preporučuje se kada, na primer, želimo da iskoristimo jefitniju struju u toku večernjih sati.

Brzo zagrevanje. Kada nema tople vode koja nam u trenutku treba, naše potrebe se razlikuju od SMART podešavanja, ali se aktiviranjem funkcije za brzo zagrevanje voda može zagrejati odmah.

Elektronska dijagnostika problema u radu pruža pregled rada termostata, termometra i magnezijumske anode, i takođe upozorava kada postoji opasnost od pregrejavanja ili zamrzavanja vode u bojleru.

Svi Gorenje bojleri prolaze kroz detaljnu kontrolu kvaliteta koja uključuje: 

  • 100% test pritiska
  • 100% kontrola zaštite od korozije
  • 100% test prianjanja
  • 100% test električne bezbednosti
  • 100% test rada

Važan element u izradi je i sloj specijalne toplotne izolacije koji je kod odabranih modela debljine i do 100 mm, što umanjuje gubitak toplote i dodatno štedi električnu energiju.