zatvori
...

Gorenje Ora ïto White

Gorenje Ora ïto kolekcija: Inspiracija svetlosti

Simplexity. Jednostavna i složena. Bez suvišnih detalja, samo čiste dizajn linije. Jednostavan dizajn koji nas okružuje danas i sutra. Jednostavne čiste linije ogledala za budućnost kada vizija postaje stvarnost. Bela. Ili kao sam dizajner  koji se obraća na svom jeziku: Le Blanc! Ona obuhvata kompletnu svetlost sveta. Njegova čistoća i jednostavnost otkriva svaki detalj. Povezana sa belom, dizajn dostiže posebno značenje. Svetlost izvedena iz fuzije svih boja ne dopušta greške. Aparati posebne linije Gorenje Ora ïto Kolekcije su zbog toga obučeni u belo. U njoj je sve sa posebnom svrhom, maženje i koketiranje sa svetlom i dodirom, i pomno prikazanim efikasnostima. Kuhinja beline omogućava svakoj osobi  beskrajni individualni izbor artikulacije. Ko razmišlja u boji odabraće belu pozadinu. Samo takva postavka može pružiti beskrajne razne ukuse i mirise, stvarnosti i mašte. U takvoj kuhinji je moguće sanjati u bilo kojoj boji. Uz čarobnu moć svetlosti! Razmislite o boji. Odaberite belu.

Razmislite o boji. Odaberite belu!

Danas, Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućnih aparata spaja napredne tehnologije sa ekskluzivnim, prepoznatljivim dizajnom i visokom kvalitetom. Sa svojim inovativnim, tehnički savršenim, stilski i ekološki prihvatljivim proizvodima Gorenje ima za cilj da postane najinovativniji, dizajnom usmereni kreator kućnih aparata na svetu.

Da bi ekskluzivno dizajnirani stilski aparati bili pristupačniji široj publici, Gorenje je otpočelo saradnju sa mladim francuski dizajner Ora ïto-m. Rezultat ove saradnje je Gorenje Ora ïto kolekcija. Prvo u crnoj, a sada i u beloj boji, sa čarobnom snagom svetlosti.

Ora ïto: obožavalac bele

Izza robne marke Ora ïto krije se kreativan mladi francuski dizajner, koji se svojim smelim idejama munjevito popeo na sam vrh svetskog dizajna. Na početku stvaralaštva dizajnirao je ideje za virtualne proizvode na kojima su se nalazili potpisi priznatih robnih marki, a oni sami u stvari nisu ni postojali. Velika preduzeća, kao što su Louis Vuitton, Swatch, Apple i Levi's, mogla su da tuže drskog dizajnera Ora-Itu. Međutim, bili su oduševljeni njegovim radovima i odlučili su se da ga angažuju.

Galerija