Gorenje Studio prodajni saloni

Gorenje d.o.o., Beograd
Adresa: Milutina Milankovića 7, 11070 Beograd
Tel: +381 11 35 34 100

Od 2006. godine Gorenje razvija jedinstveni koncept izložbenog salona, sopstvenu maloprodaju – Gorenje Studio, kojih trenutno ima 16 u Srbiji. Uz slogan ”sve za dom na jednom mestu” Gorenje Studio predstavlja izložbu celokupnog asortimana Gorenja po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta. U njima se nalaze veliki i mali Gorenje kućni aparati, kao i grejni i rashladni uredjaji.


U jednom delu Studija nalazi se bogata ponuda Gorenje kuhinja sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.


Prisustvo sudopera i slavina poznatih proizvodjača Blanco i Alveus izuzetnog kvaliteta doprinosi atraktivnosti ponude u našim objektima.

Gorenje vam sa ponosom predstavlja program funkcionalnih kuhinjskih Siligor sudopera, izrađenih od inovativnog materijala, jednostavnog za čišćenje i održavanje. Proizvedene su u domaćoj fabrici Gorenje Home u Zaječaru, koja u asortimanu ima zastupljenu proizvodnju sanitarne opreme.

Siligor je veštački mermer sa karakteristikama prirodnog kamena, otporan kompozitni materijal napravljen od ispune kvarcnog peska i sintetičke smole, sa udelom visokokvalitetnih materijala od najmanje 75%. Materijal je nastao kao plod dugotrajnog razvoja koji je imao za cilj pronalaženje optimalnog kompozitnog materijala za sudopere.


Od maja meseca 2011. god, Gorenje Studio ima razvijenu elektronsku kupovinu proizvoda preko sopstvene internet prodavnice.

Internet prodavnica pruža veliki broj pogodnosti. Svakog meseca  očekuju vas veoma povoljne mesečne akcije, u okviru kojih artikle možete dobiti na odloženo plaćanje. Pozivom na broj 0700 100 600 možete poručiti željene aparate, iz izbora od preko 400 ponudjenih artikala. Poručene proizvode možete platiti kada vam, brzo i besplatno, budu dopremljeni na željenu adresu.

Posetite Gorenje Studio prodajne salone

Načini plaćanja u Gorenje Studiju

Odloženo plaćanje
Iskoristite pogodnost i prilikom kupovine platite čekovima građana, na 12 mesečnih rata bez kamate. Prva rata dospeva na naplatu odmah.
Odloženo plaćanje do 12 rata kreditnim karticama bez kamate:
  • Banka Intesa / Master Card, Visa kreditna kartica i American express kartice
  • Kreditnim karticama Komercijalne banke

Beskamatni "Gorenje 360 krediti":
Beskamatni Gorenje 360 krediti realizuju se u Gorenje Studiju, bez potrebe odlaska u banku. Odlikuju se jedinstvenim uslovima: otplatom bez kamate, bez dodatnih troškova, bez učešća, na 12, 24 ili 36 rata. Krediti se odobravaju u roku od 24 sata, i to bez obaveze otvaranja bankovnog računa ili usmeravanja ličnih primanja na račun banke.  Minimalna rata kredita iznosi 1.200 dinara, dok je maksimalni ukupni iznos kredita 1.000.000 dinara. Otplata se izvršava u jednakim mesečnim anuitetima, uplatom na račun NLB banke. Dokumentacija potrebna za podnošenje zahteva za kredit je:
Za više informacija o Gorenje 360 kreditu, kliknite ovde.

Ostali potrošački krediti:
Web krediti su jednostavni i brzi. Realizuju se u Gorenje Studiju po principu bez odlaska u banku. Klijenti proizvode iz asortimana Gorenje Studija mogu kupiti:
  • „Zelenim web kreditom“ – bela tehnika u A klasi energetske potrošnje (samo kod mašina za sušenje veša može i B energetski razred) u iznosima 200 - 5.000 eur, na 12 ili 18 meseci, sa 0% kamate i minimalnim učešćem 30%
  • WEB Mastercard kreditnom karticom za iznos od 8.000 - 400.000 dinara, na 3 - 48 meseci (i to kratkoročni kredit na 3 -12 meseci ili dugoročni na 13 - 48 meseci), sa 2,5% mesečnom kamatom i 0% učešća.
Obrazac web kredita mozete preuzeti ovde.

Platne kartice
Moguće je plaćanje izvršiti putem sledećih vrsta kartica:
  • Debitne: Dina, VISA elektron i Maestro.
  • Kreditne: American Express, VISA i Master, čiji korisnici trenutno imaju mogućnost kupovine na 6 rata bez kamata.

Virmansko plaćanje
Nakon što se kreirali predračun sa željenim proizvodima, biće Vam poslat mejl sa potvrdom kreiranja narudžbenice nakon koje će vam se naš zaposleni javiti. Takođe, predračun možete preuzeti lično u Gorenje Studiju. Po uplati predračuna, bićete kontaktirani od strane naših zaposlenih, radi preuzimanja ili isporuke plaćenih artikala.

Putem administrativne zabrane
Putem administrativne zabrane na lična primanja, moguće su kupovine do 12 mesečnih rata bez kamate. Ovaj vid kupovine važi za pravna lica sa kojima je zaključen ugovor o saradnji.
Prodavac izdaje račun na trajnom mediju (papiru), što je sa garancijskim listom validan dokaz o kupovinu u slučaju reklamacije ili servisne intervencije.

Rokovi isporuke i dostave 
U želji da izađemo u susret očekivanjima naših kupaca, dostava svih proizvoda kupljenih u Gorenje Studiju je besplatna do 50 km udaljenosti na teritoriji Republike Srbije. Pre dostave kontaktiraćemo vas radi usaglašavanja oko vremena isporuke.
Rok isporuke je od 24h do 48h. Ukoliko iz bilo kog razloga isporuka nije moguća u navedenom roku, moguće je da rok bude produžen uz dogovor i saglasnost kupca.
  • Isporuke se ne vrše nedeljom.  
  • Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. 
  • U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem.
Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju, i potvrđuje prijem robe potpisivanjem dokumenta - Kućna dostava, što dokazuje svojim potpisom na pomenutom dokumentu.
Preporučujemo da se na licu mesta isporučeni proizvodi otpakuju i pregledaju kako biste bili sigurni da su aparati isporučeni ne oštećeni i u ispravnom stanju.

Akcije i posebne ponude

Mladenci su poseban praznik. Neka i vaš poklon bude takav.
Nedelja sniženja u Gorenje Studiju
Poklon vaučer uz svaku kupovinu aparata u Gorenje Studiju
Savršen spoj tradicije i tehnologije.
25% popusta na kuhinje u Gorenje Studiju
Akcijska ponuda u Gorenje Studiju
SmartFlex: nova generacija mašina za pranje sudova
Lampa za vaše želje - 360 krediti
12345678