Gorenje Studio prodajni saloni

Gorenje Studio d.o.o. Beograd
Adresa: Milutina Milankovića 7, 11070 Beograd
Tel: +381 11 35 34 100

Od 2006. godine Gorenje razvija i jedinstven koncept izložbenog salona, sopstvenu maloprodaju – Gorenje Studio, kojih trenutno ima 15 u Srbiji. Sa sloganom ”sve za dom na jednom mestu” Gorenje Studio predstavlja izložbu celokupnog asortimana Gorenja po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta. U njima se nalaze veliki i mali Gorenje kućni aparati , grejni i rashladni uredjaji.


U jednom delu Studija nalazi se bogata ponuda Gorenje kuhinja sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.


Prisustvo sudopera i slavina poznatih proizvodjača Blanco i Alveus izuzetnog kvaliteta posebno doprinosi atraktivnosti ponude u našim objektima.

Gorenje vam sa ponosom predstavlja program funkcionalnih kuhinjskih Siligor sudopera, izrađenih od inovativnog materijala jednostavnog za čišćenje i održavanje. Domaćeg su porekla, proizvedene u fabrici Gorenje Home u Zaječaru, koja u asortimanu ima zastupljenu proizvodnju sanitarne opreme.

Siligor je veštački mermer sa karakteristikama prirodnog kamena, otporan kompozitni materijal napravljen od ispune kvarcnog peska i sintetičke smole sa udelom visokokvalitetnih materijala od najmanje 75%. Materijal je nastao kao rezultat dugotrajnog razvoja koji je imao za cilj pronalaženje optimalnog kompozitnog materijala za sudopere.


Od maja meseca 2011. god, Gorenje Studio ima razvijenu, elektronsku kupovinu proizvoda preko sopstvene internet prodavnice.

Internet prodavnica pruža veliki broj pogodnosti. Svakog meseca  očekuju Vas neverovatno povoljne mesečne akcije gde artikle možete dobiti na odloženo plaćanje. Pozivom na broj 0700 100 600 možete poručiti željene aparate u izboru preko 400 ponudjenih artikala. Poručene proizvode možete platiti tek kada Vam, brzo i besplatno, budu dopremljeni na željenu  adresu.

Posetite Gorenje Studio prodajne salone

Načini plaćanja u Gorenje Studiju

Odloženo plaćanje

Iskoristite pogodnost prilikom kupovine i platite čekovima građana, na 12 mesečnih rata bez kamate. Prva rata dospeva na naplatu odmah.

Odloženo plaćanje do 12 rata kreditnim karticama bez kamate:
  • Banka Intesa / Master Card, Visa kreditna kartica i American express kartice
  • Kreditnim karticama Komercijalne banke

Potrošački kredit Raiffeisen banke:

Web krediti su jednostavni i brzi krediti. Realizuju se u Gorenje Studijima po principu bez odlaska u banku. Klijenti proizvode iz asortimana Gorenje Studija mogu kupiti:
  • „Zelenim web kreditom“ – bela tehnika u A klasi energetske potrošnje (samo kod mašina za sušenje veša može i B energetski razred) u iznosima 200 - 5.000 eur, na 12 ili 18 meseci, sa 0% kamate i minimalnim učešćem 30%
  • WEB Mastercard kreditnom karticom za iznos od 8.000 - 400.000 dinara, na 3 - 48 meseci (i to kratkoročni kredit na 3 -12 meseci ili dugoročni na 13 - 48 meseci), sa 2,5% mesečnom kamatom i 0% učešća.
Obrazac web kredita mozete preuzeti ovde.

Platne kartice

Moguće je plaćanje izvršiti putem sledećih vrsta kartica:
  • Debitne: Dina, VISA elektron i Maestro.
  • Kreditne: American Express, VISA i Master, čiji korisnici trenutno imaju mogućnost kupovine na 6 rata bez kamata.

Virmansko plaćanje

Nakon što se kreirali predračun sa željenim proizvodima, biće Vam poslat mejl sa potvrdom kreiranja narudžbenice nakon koje će vam se naš zaposleni javiti. Takođe, predračun možete preuzeti lično u Gorenje Studiju. Po uplati predračuna, bićete kontaktirani od strane naših zaposlenih, radi preuzimanja ili isporuke plaćenih artikala.

Putem administrativne zabrane

Putem administrativne zabrane na lična primanja, moguće su kupovine do 12 mesečnih rata bez kamate. Ovaj vid kupovine važi za pravna lica sa kojima je zaključen ugovor o saradnji.

Prodavac izdaje račun na trajnom mediju (papiru), što je sa garancijskim listom validan dokaz o kupovinu u slučaju reklamacije ili servisne intervencije.

Rokovi isporuke i dostave 

U želji da izađemo u susret očekivanjima naših kupaca, dostava svih proizvoda kupljenih u Gorenje Studiju je besplatna do 50 km udaljenosti na teritoriji Republike Srbije.
Pre dostave kontaktiraćemo vas radi usaglašavanja oko vremena isporuke.

Rok isporuke je od 24h do 48h. Ukoliko iz bilo kog razloga isporuka nije moguća u navedenom roku, moguće je da rok bude produžen uz dogovor i saglasnost kupca.
  • Isporuke se ne vrše nedeljom.  
  • Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. 
  • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.
  • U slučaju da se proizvod ne nalazi na zalihama, postoji mogućnost da se rok isporuke produži, ali isključivo posle telefonske konsultacije sa kupcem.
Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju, i potvrđuje prijem robe potpisivanjem dokumenta - Kućna dostava, što dokazuje svojim potpisom na pomenutom dokumentu.

Preporučujemo da se na licu mesta isporučeni proizvodi otpakuju i pregledaju kako biste bili sigurni da su aparati isporučeni ne oštećeni i u ispravnom stanju.Akcije i posebne ponude

Ove zime nema zime sa Gorenje mašinama za sušenje vešaOve zime nema zime sa Gorenje mašinama za sušenje veša
Mesečna akcijska ponuda u vašem Gorenje Studiju
12