U kuhinju ugradi i sebe nagradi - Gorenje
zatvori
...
U kuhinju ugradi i sebe nagradi.Izaberite poklon mali kućni aparat uz kupovinu ugradne ploče i rerneod 15.10. do 30.11.2018. »
1
Ugradni aparat koji se savršeno uklapa u okruženje doma je jedan od najvažnih faktora za skladan i prijatan dizajn enterijera u kome provodimo najveći deo svog slobodnog vremena. Gorenje ugradne ploče i rerne poseduju niz naprednih funkcija kako bi omogućili što ukusnije skuvane obroke i što manje vremena koje ćete potrošiti na kuvanje. Umesto toga, posvetite se  vašim bližnjima i stvarima koje su nam svima zaista važne.

Uz to, do 30. novembra, uz kupljenu ugradnu ploču i rernu, Gorenje vam poklanja mali kućni aparat po vašem izboru! Više o poklonima možete videti klikom na sliku jednog od aparata ispod.
Izaberite vaš poklon uz kupovinu ugradne ploče i rerne vrednosti između 50.001 RSD i 75.000 RSD:
Izaberite vaš poklon uz kupovinu ugradne ploče i rerne vrednosti između 75.001 RSD i 100.000 RSD:
Izaberite vaš poklon uz kupovinu ugradne ploče i rerne vrednosti preko 100.000 RSD:

Funkcije Gorenje ugradnih ploča i rerni:

Pirolitičko čišćenje
Pirolitičko čišćenje
Više:
Indukcijske ploče za kuvanje
Indukcijske ploče za kuvanje
Više:
PureSteam
PureSteam
Više:
Pirolitičko čišćenje
Pirolitičko čišćenje
Pirolitičko čišćenje je najefikasniji i najnapredniji način čišćenja rerne. Visoka temperatura čišćenja ide i do 500˚C što ostavlja rernu potpuno čistom, bez i jedne mrlje masnoće. Kada se rerna ohladi, potrebno je samo ostatke obrisati i nije potrebna upotreba deterdženata. Zavisno od modela, Gorenje nudi tri nivoa pirolitičkog čišćenja: blago čišćenje trajanja 90 minuta, srednje intenzivno čišćenje trajanja 120 minuta i veoma intenzivno čišćenje trajanja 150 minuta. Rerna se zaključava tokom čišćenja i kratko nakon završetka procesa čišćenja, što je čini sigurnom za porodicu.
Indukcijske ploče za kuvanje
Indukcijske ploče za kuvanje
Indukcijske ploče za kuvanje zagrevaju dvostruko brže od plinskih ploča za kuvanje, što ih čini u poređenju mnogo ekonomičnijim i sigurnijim. Indukcijska ploča zagreva samo dno posude dok ostatak površine ploče ostaje hladan i siguran za dodirivanje. Temperatura se podešava odmah, jednostavnim dodirom, što sprečava opasnost od kipljenja. Sa ovom pločom za kuvanje, topljenje čokolade, priprema sofisticiranih soseva i ostale temperaturno osetljive majstorije postaju jednostavan zadatak.
PureSteam
PureSteam
Gorenje kombinovane rerne na paru karakterišu odlične performanse kuvanja na pari koju proizvode bez kapljica vode. Ovo sprečava da hrana bude gnjecava, zadržava nutritivne sastojke i održava vlažnost hrane i pun ukus. Idealna je i za odmrzavanje pošto vruća para ravnomerno okruži hranu bez stvaranja pregrejanih tačaka.
Pirolitičko čišćenje
Indukcijske ploče za kuvanje
PureSteam