Slavimo zajedno 2018 - Gorenje
zatvori
...
Slavimo zajedno!Izaberite pravi slavski poklon
1

Pravi slavski poklon mora biti praktičan, tako da uvek bude pri ruci i da se rado koristi. Istovremeno, u domu želimo pomoćnike koji se mogu pohvaliti savremenom tehnologijom, ali i modernim dizajnom. Zato je tu Gorenje, sa akcijskom ponudom najpopularnijih malih kućnih aparata koji će domaćici i domaćinu uvek biti od pomoći u održavanju doma i pripremi ukusnih obroka. Pogledajte neke od malih kućnih aparata ispod, ili kliknite na link i vidite celu akcijsku ponudu.Potaž od brokolija ili domaća supa?

Ručni blender vam može pojednostaviti ovu dilemu, ali i samu pripremu.


Ovaj svestrani pomoćnik pogodan je za sve kulinarske poduhvate, uz snažni DC motor i promenjive nastavke za mućenje, blendiranje i seckanje, koji omogućavaju laku i efikasnu pripremu sastojaka.
*akcija traje od 15.11.2018. do 15.01.2019.

Podelite vaš omiljeni slavski recept i osvojite vredne nagrade

Jedna od stvari koje pamtimo kod nama dragih porodica su i recepti po kojima je njihova slavska trpeza prepoznatljiva i kojoj se svi gosti unapred raduju. Baš takve recepte prikupljamo, one najbolje nagrađujemo i delimo sa svima vama. Pored pobedničkih, podelićemo i recepte onih koji su ušli u uži izbor od 10 najboljih, a svi oni naći će se rame uz rame sa omiljenim slavskim receptima članica našeg žirija i food bloggerkama - @Milinkuvar, @kototamo i @kuhinjazaposlenežene.

Iako verujemo da nema veće nagrade za domaćicu od savršeno pripremljenog jela, a onda i pohvale gostiju, male kućne aparate i posuđe za najbolje recepte u okviru konkursa „Slavimo zajedno“ delićemo pred tri slave – Sv. Aranđela, Sv. Nikolu i Sv. Jovana.

Kako učestvovati?

Posetite stranicu kampanje Slavimo Zajedno, ili Gorenje Facebook stranicu, jedostavno ostavite vaš recept u komentaru, i možda ćete baš vi osvojiti jedan od 15 Gorenje malih kućnih aparata ili posuđa :)