zatvori
...

Vaš život pun je različitih uloga, i svaka od njih zahteva deo vašeg vremena i truda. Važno da uvek imate pomoćnika u koga se možete pouzdati. Zbog toga iz Gorenja stižu nove SensoCare mašine za pranje veša, koje su napravljene da traju, uz posebnih 10 godina garancije na srce mašine - savremeni PowerDrive motor. Inovativna tehnologija omogućava najefikasnije pranje do sada, dok je pametni dizajn orijentisan na ugodnu i laku upotrebu.

Jednostavno i efikasno pranje - uz decenijsku dugotrajnost.
Poklon uz 2 najprodavanija modela SensoCare mašina za pranje veša: Ariel za 40 pranja

SencoCare tehnologija

Gorenje mašine za pranje veša sa SensoCare tehnologijom pružaju sve što je potrebno za brigu o vašem vešu. Obezbediće da svaka vrsta tkanine bude oprana na najbolji mogući način - uvek dajući optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i broja obrtaja. Jednostavno savršeno pranje uz minimum truda.

TimeCare

40% brže pranje
Intenzivno i brže pranje za manje uprljan veš i manje količine.

AllergyCare

Efikasno ispiranje
Temeljno ispiranje je mnogo efikasnije u uklanjanju ostataka deterdženata a sa njima i alergena koji lako mogu izazvati neprijatnu iritaciju na koži.

EcoCare

60 % ušteda energije
Vreme pranja je nešto duže, ali je smanjena potrošnja vode i energije.

StainExpert

Stručnjak koji se suočava sa mrljama
Za efikasno odstranjivanje fleka više nije potrebna visoka temperatura ili dodatno tretiranje veša pre pranja. Uz pomoć ove funkcije, uspešno će se odstraniti četiri tipa najtvrdokornijih fleka: voće (narandže, paradajz sos); organske fleke (masnoće, puter, jaje, trava); vino (tamni voćni sokovi, boja); i kafa (čaj, jogurt, pasta, šminka).