zatvori
...

Dolazak jeseni i nižih temperatura, znak je da sušenje veša treba premestiti u toplinu doma. Ipak, veš koji se suši unutra ne samo da zauzima dragoceni prostor i zna da potraje više sati, već može izazvati i zdravstvene tegobe uzrokovane isparenjima u zatvorenom prostoru. To su samo neki od razloga zbog kojih sve veći broj ljudi koristi mašinu za sušenje veša.

Gorenje mašine za sušenje veša sa prilagodljivom senzorskom tehnologijom čine svako vreme i doba godine pogodnim za sušenje veša. Rad integrisanog jonizatora učiniće veš mekanim, mirisnim, i slobodnim od alergena. Tkanina će zadržati svoj oblik i elastičnost, pa veš često nećete ni morati da peglate. 

TwinAir tehnologija dvosmernog sistema dovoda toplog vazduha obezbeđuje ravnomerno sušenje, bez međusobnog uplitanja tkanina, dok toplotna pumpa štedi energiju i vaš kućni budžet. Savršenstvo sušenja upotpuniće poklon peškir, koji Gorenje daruje svima koji se do isteka zaliha poklona opredele za bilo koji od modela mašina za sušenje.

Neke od od funkcija koje čine Gorenje mašine za sušenje veša najboljim izborom za za lako i brzo sušenje možete videti ispod, ili klikom ovde.

SensoCare tehnologija

Neverovatno mekan veš
SensoCare tehnologija osigurava da svaka vrsta tkanine bude osušena na najbolji mogući način. Kombinacija temperature, pare, vremena sušenja, i okretaja bubnja pružaju uslove za sušenje kao skrojene za vaš veš. Dok NormalCare pruža unapređene programe sušenja za svaki tip veša, GentleCare će vam obezbediti nežnije sušenje za osetljiv veš.
Više informacija
Manje informacija

Toplotna pumpa sa TwinAir funkcijom

Revolucionarna efikasnost
Sve mašine za sušenje veša sa toplotnom pumpom su izuzetno energetski efikasne. Najbolji modeli rangirani su u energetski razred A+++, što znači da troše do 50% manje električne energije u odnosu na aparate iz A energetskog razreda. Gorenje mašina za sušenje veša iz A+++ energetskog razreda sa kapacitetom sušenja od 9 kg je jedinstven aparati na tržištu. Optimizirana toplotna pumpa u jednom od najvećih bubnjeva na svetu kapaciteta od 120 litara, lako će se pobrinuti za velike količine veša. Širi kanali za vazduh takođe doprinose ovakvoj efikasnosti. Uz to, sušenje je mnogo nežnije u odnosu na uobičajene mašine za sušenje. Temperatura sušenja se održava oko optimalnih 50 °C kako bi se predupredilo preterano isušivanje.
Više informacija
Manje informacija

SensorIQ

Tehnologija senzora za bezbedno sušenje
Tehnologija pametnih senzora omogućava automatsku kontrolu procesa sušenja prema odabranom programu, vrsti veša, i željenoj suvoći veša. Efikasna komunikacija senzora predupređuje greške i održava najbolje moguće uslove za sušenje veša. Senzori takođe prati sve ostale parametre kako bi smanjili potrošnju električne energije.
Više informacija
Manje informacija