zatvori
...

Vreli letnji dani znaju da budu neugodni – hrana brže propada, potrošnja struje kod rashladnih uređaja se povećava, a odmrzavanje postaje učestalo.


Ovog leta, Gorenje je tu da pomogne da vam leto prođe bez ovakvih problema. Gorenje kombinovani frižideri su dizajnirani sa nizom naprednih rešenja, koja obezbeđuju svežiju hranu, manje leda, više prostora i ekonomičniji rad. Za više podataka o novim tehnologijama i odlikama Gorenje frižidera, kliknite ovde.


Uz navedene pogodnosti, za sve kupce kombinovanih frižidera RK 6191AW i RK 6191AX, pripremili smo i osvežavajući letnji poklon - paket 6 x 1,5l Next Joy voćnog napitka.


*Poklon akcija traje od 20. jula do 20. avgusta, odnosno do isteka zaliha

Modeli uključeni u poklon akciju

Brzi tempo savremenog života diktira da se hrana najčešće kupuje za više dana unapred. Ukoliko joj ne obezbedimo optimalno hlađenje, brzo gubi na hranljivim svojstvima, i postaje glavni izvor bakterija i mikroorganizama u domu. To često zna da se završi bacanjem hrane, naročito u vrelim letnjim mesecima. Da bi se što duže zadržala svežina i prirodna sočnost hrane, stručnjaci u Gorenju su obratili pažnju na svaki detalj, koji bi mogao doprineti postizanju savršene mikroklime u frižideru.

Predstavljamo vam najvažnije karakteristike frižidera, koje omogućavaju svežu i prirodnu mikroklimu.

FrostLess tehnologija

Ova pametna tehnologija značajno smanjuje stvaranje leda i inja u zamrzivačkom delu za čak 50%. Zahvaljujući smanjenoj potrebi za ručnim otapanjem i čišćenjem, FrostLess tehnologija štedi vreme i energiju.

A+ energetska efikasnost

Veća zapremina ne mora se nužno povezivati sa većom potrošnjom energije. Pored odlične toplotne izolacije, aparate karakteriše i poboljšano zatvaranje vrata, savremeni sistem rashladnih komponenti i elektronska regulacija koja smanjuje potrošnju energije na minimum. Možete uštedeti energiju i do 25% odabirom jednog od Gorenje frižidera i zamrzivača A+ energetskog razreda.
Više informacija
Manje informacija

CrispZone sa HumidityControl (kontrola vlage)

Voće i povrće se oseća kao u bašti
Sveže voće i povrće se kvari lakše od druge vrste namirnica. Prostrana fioka sa 36l zapremine ima mogućnost podešavanja nivoa vlažnosti. Postavljanjem klizača za regulaciju vlažnosti jednostavno možete da podesite nivo vlage prema vrsti namirnica i produžiti im dodatno životi vek.
Više informacija
Manje informacija