Posuđe CWCI28R - Gorenje
zatvori
...
CWCI28R Posuđe
8.490,00 RSD

CWCI28R

NOVO
Posuđe
Šifra proizvoda: 631207 Gorenje Linija posuđa: BLACK COLLECTION Sprečava lepljenje hrane Gorenje
8.490,00 RSD
PDV uključen
Cena u prodavnicama Gorenje Studio
štampaj
štampaj
podeli
Facebook
Twitter
preuzmi
preuzmi

Karakteristike

Pažnja, vruće!

Priložene su dve termo krpe
Liveno gvožđe je odličan provodnik toplote i hladi se veoma sporo. Pri rukovanju šerpom ili grill pločom, imajte na umu da će svi delovi posude biti podjednako vrući. Da biste izbegli da se opečete, uz šerpu kao i grill ploču će biti upakovane po dve termo krpe za bezbedno rukovanje.

Svestrana praktičnost

Pogodna za gotovo svako jelo
Šerpa od livenog gvožđa se može koristiti za kuvanje supa, kuvanih jela sa mesom i povrćem, dinstanje, pa čak i za prženje ili pravljenje domaćeg hleba. Pogodna je za korišćenje na bilo kakvoj vrsti ringle ili u bilo kakvoj rerni.

Emajlirani premaz

Trajno i zdravo
Posebni premaz od emajla sprečava lepljenje hrane za dno posude, omogućavajući lakše čišćenje duži vek trajanja posuđa. Visokokvalitetni premaz takođe sprečava da čestice gvožđa završe u jelu koje se kuva, i onemogućava rđanje suda.

Ušteda električne energije

Izuzetno zadržavanje toplote
Vrhunsko svojstvo zadržavanja toplote omogućava kuvanje na nižim temperaturama i uz manju potrošnju električne energije. Neka jela će moći da se isključe čim proključaju - toplota zadržana u šerpi će se pobrinuti za ostalo. Hrana će ostati topla sat vremena nakon što završite sa kuvanjem, pa nema potrebe da se preterano žuri sa posluživanjem.
Više informacija
Manje informacija

Stavljanje tačke na i

Pažljivo oblikovan poklopac
Posebno dizajnirani poklopac zarobljava paru, ponovo je pretvara u tečno stanje, vraća je nazad u šerpu. Na taj način, sav ukus ostaje u jelu, i zadržava sve vitamine, minerale i druge hranljive sastojke.

Sporo kuvanje

Pouzdano odlični rezultati
Ujednačena raspodela toplote preko cele površine šerpe omogućava odlične rezultate kuvanja, posebno kod jela koja zahtevaju duže kuvanje na nižim temperaturama. Sva hrana će biti savršeno ukusna i kuvana ujednačeno.

Tradicionalno odlična

Opremljeni za zdravu, domaću kuhinju za više generacijama
Emajlirana posuda od livenog gvožđa je izuzetno izdržljiva, atraktivna, jaka i trajna. Laka za čišćenje i održavanje. Pogodna je za zdravo kuvanje za ovu i naredne generacije. Grill ploča dočarava ukus i miris pečenja na žaru, sa odličnim rezultatima kod korišćenja na indukcijskim pločama. Ploča od livenog gvožđa je komad koji će se prenositi sa roditelja na decu.
Više informacija
Manje informacija

Tehnički detalji

CWCI28R

Tip: Samostalna kuhinjska posuda

Duboka šerpa

Linija posuđa: BLACK COLLECTION

Broj posuda: 1

Priprema hrane sa manje ulja

Dimenzije posude: Ф 24 x 4 cm

Sprečava lepljenje hrane

Pranje u mašini za pranje sudova

Dimenzije aparata (ŠxVxD): 28,5 × 12,5 × 28,5 cm

Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 34,7 × 15,5 × 29,3 cm

Težina aparata: 7 kg

Bruto težina aparata: 7,8 kg

Šifra proizvoda: 631207

BAR kod: 3838782044021

Podrška