zatvori
...

Vaš život pun je različitih uloga, i svaka od njih zahteva deo vašeg vremena i truda. Važno da uvek imate pomoćnika u koga se možete pouzdati. Zbog toga iz Gorenja stižu nove SensoCare mašine za pranje veša, koje su napravljene da traju, uz posebnih 10 godina garancije na srce mašine - savremeni PowerDrive motor. Inovativna tehnologija omogućava najefikasnije pranje do sada, dok je pametni dizajn orijentisan na ugodnu i laku upotrebu.

Jednostavno i efikasno pranje - uz decenijsku dugotrajnost.

SencoCare tehnologija

Gorenje mašine za pranje veša sa SensoCare tehnologijom pružaju sve što je potrebno za brigu o vašem vešu. Obezbediće da svaka vrsta tkanine bude oprana na najbolji mogući način - uvek dajući optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena i broja obrtaja. Jednostavno savršeno pranje uz minimum truda.

TimeCare

40% brže pranje
Intenzivno i brže pranje za manje uprljan veš i manje količine.

AllergyCare

Efikasno ispiranje
Temeljno ispiranje je mnogo efikasnije u uklanjanju ostataka deterdženata a sa njima i alergena koji lako mogu izazvati neprijatnu iritaciju na koži.

EcoCare

60 % ušteda energije
Vreme pranja je nešto duže, ali je smanjena potrošnja vode i energije.

StainExpert

Stručnjak koji se suočava sa mrljama
Za efikasno odstranjivanje fleka više nije potrebna visoka temperatura ili dodatno tretiranje veša pre pranja. Uz pomoć ove funkcije, uspešno će se odstraniti četiri tipa najtvrdokornijih fleka: voće (narandže, paradajz sos); organske fleke (masnoće, puter, jaje, trava); vino (tamni voćni sokovi, boja); i kafa (čaj, jogurt, pasta, šminka).

Inverter Power Drive motor

Izuzetno pouzdan i snažan motor dizajniran je bez četkica, čime je otklonjena mehanička tenzija, trenje i habanje motora. Modeli sa Inverter PowerDrive motorom na taj način postižu bolje rezultate pranja, energetsku efikasnost, tihi rad, kao i duži životni vek motora i aparata. Zbog izuzetne snage ovog motora, on se koristi kod naših najboljih modela, kao što je mašina za veš kapaciteta 9kg sa 1600 obrtaja u minuti.
Gorenje SensoCare mašine za pranje veša su napravljene da budu dugotrajne. Pored standardnih 5 godina garancije koju imaju sve Gorenje mašine za pranje veša, garanciju od 10 godina na inverter PowerDrive motor ostvarujete registracijom kupljenog aparata koji poseduje ovakav motor na stranici za registraciju.